yone baya güzel ama vex i bilmiyorum kanka denemedim yoneyi öneririmyone ve vex de script nasıl guzel mi ?
No ban yet on my second accountArkadaşlar 7 gün oldu güncelliyim dedim bilgiyi herhangi bir ban söz konusu degil default ayarlarda oynuyorum evade kapali bir şekilde sadece adc şampiyonlar seçiyorum
bende oyle hatta ben evade acık sekılde oynuyorum cocuk 2 oyun once fark ettı rakıp yanı reportladılar bende kabul ettım 2 oyun oldu halen ban yokArkadaşlar 7 gün oldu güncelliyim dedim bilgiyi herhangi bir ban söz konusu degil default ayarlarda oynuyorum evade kapali bir şekilde sadece adc şampiyonlar seçiyorum
Dur bakalim ban yersen bilgilendir diğer arkadaşlarda reportlanmamaya çalişsin.bende oyle hatta ben evade acık sekılde oynuyorum cocuk 2 oyun once fark ettı rakıp yanı reportladılar bende kabul ettım 2 oyun oldu halen ban yok
I already got noticed many times playing with evade at level 17 prob no ban till riot finds itbende oyle hatta ben evade acık sekılde oynuyorum cocuk 2 oyun once fark ettı rakıp yanı reportladılar bende kabul ettım 2 oyun oldu halen ban yok
no, my friend, but someday, it will be seen that they are trying, God grant the site infinite life)Does it work with zeri?
Log temizleme nasıl oluyor hocamdostum oynanan karakterin ban ile alakasi yok bende 4 gündür kafama esen karakter ile oynuyorum henüz ban yemedim ek olarak loglari temizliyorum öneririm
when i inject nothing showsEzevade açık Ezreal 1.oyun sonu (BAN YOK)
Ezevade açık Senna 2.oyun sonu (BAN YOK)
Ezevade açık Caitlyn 3.oyun sonu (BAN YOK)
Ezevade açık Ezreal 4.oyun sonu (GG BANNED)
yine WindSharp'dan iyi arkadaşlar WindSharp ilk oyun sonu ban atıyordu banaelinize sağlık MH.
![]()
Dostum windsharp ile aynı eğer windsharp da vex varsa burdada vardir sadece ban konusunda degişiklik varvex sc si var mı bilen var mı ?
I don't play much, but there is no ban)arkadaşlar kaç gündür ban yemiyorsunuz ve toplam kaç maç atmışsınızdır ben ayın 18inden beri hile ile oynuyorum ama fazla oyun atmadım 24 maç falan attım genelde support oynuyorum bazen de adc oynuyorum ondan kaynaklı ban yememiş olabilir miyim acaba ?
not : cc atan herolar oynamıyorum
Kimse yardimci ola bilirmi?