tamamen sana bağlı 2 haftadır kullanıyorum. cashflow yaptığım için hesapları kasıp teslim ediyorum bi hesapta ortalama 4 gün duruyorum ve bugüne kadar sadece 1 hesap banlattım onun sebebide kog maw spamlıyo olmamdı. kog maw çok belli ediyor. ezreal en güzel sc herosu hem belli etmiyo hemde yuumi alıp çok rahat taşıyosunTest edip banlanan var mı Ne kadar kaç maç sürdü banlandıysanız ?
Ne oldu hocam ban mı yedin1 haftaya yakındır oynuyordum. bugün finiş![]()
hocam var mi ayarlarda sunu sunu yap dedigintamamen sana bağlı 2 haftadır kullanıyorum. cashflow yaptığım için hesapları kasıp teslim ediyorum bi hesapta ortalama 4 gün duruyorum ve bugüne kadar sadece 1 hesap banlattım onun sebebide kog maw spamlıyo olmamdı. kog maw çok belli ediyor. ezreal en güzel sc herosu hem belli etmiyo hemde yuumi alıp çok rahat taşıyosun
Thanks for the info was also using this new patchI played 3 games in the new update and I didn't get banned, it's safe for now.
You would just need to reinject by reconnecting after the game crashesHelp me :/ When I run it I get a "Unknown error occurred, please contact with the developer. Error Code: - 000000008000000D" error and the game closes.... I used to use WS and it did not give me these errors.
Ekli dosyayı görüntüle 74743