Pillar of Eternity
Ultra Üye
Deletes itself for security so riot will not find fileswhen im injecting the hack the game auto close
Deletes itself for security so riot will not find fileswhen im injecting the hack the game auto close
not giving ban, great work from part of the administratorsquantas partidas ele da ban ou ele n da ban?
hacı hilenin içinde hangi özellikler mevcutoyyy yine lole geri mi döneyim onu mu istiyorsun![]()
benimde öyle uğraşıyorum tavsiyem bildiğin konular hakkında yorum yap aksi takdirde ban yiyebilirsinOnaylı üye olunca ilk işim scripti denemek.
Thanks. lets golol script - league of legends script cheat - lol hack cheat - league of legends hack
League Of Legends Script - LOL Script - FREE Script
[ LOL Script indir ]
Ban status: unknown (bilinmiyor) (testing)
Access: Confirmed Member+
Requirements
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hotkeys
-F7: off / on menu + all draw
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: last hit
-V: farm
-C: Harass
Features
- Target Selector
- Clean Farming
-Orbwalker
- Evade
-Activator
-Awareness
-Champion logics
How to use:
1- Open memoryui and select lpreborn cheat, and press load.
2- Open the game
3- Enjoy.
Nasıl kullanılır:
1- Memoryui açın ve lpreborn hilesini seçip yükleye basın.
2- Oyunu açın.
3- İyi eğlenceler.
[ Hileye Gitmek Için ]
1 ay dayanacağını pek zannetmiyorum amaValla çok iyi bir script yapılmış yapanların eline koluna sağlık 1 aydır kullanıyorum hala ban yemedim.
Birde ben adc ve solo oynuyorum ve range si yüksek şampiyonlar yani önerebileceğiniz şampiyon varmı bu kriterlerde.
dayanıyor ilk çıktığından beri kullanıyorum ban yemedim1 ay dayanacağını pek zannetmiyorum ama
1 ay dayanacağını pek zannetmiyorum am
hocam ya yardımcı olurmusunuz sion r si nasıl kullanılıyor r exsploiti açıyorum ama dümdüz koşuyor ne yapmalıyımdayanıyor ilk çıktığından beri kullanıyorum ban yemedim
exploit açık mı ayarlardanhocam ya yardımcı olurmusunuz sion r si nasıl kullanılıyor r exsploiti açıyorum ama dümdüz koşuyor ne yapmalıyım
açık vallaexploit açık mı ayarlardan