Güncel durumdadır.Yeni yamadan sonra güncelleme geldi mi?
so it seems to me that without it there will be no access50 yorum mu yazmamız gerek ?
I don't know, I can test it, I'll seeirelia q ile minyonları nasıl alıyor ayarı ne onun ne denesem olmadı
scriptloader kısmından lbreborn u seç irelia da o kendi kendine hallediyor zaten v ye bastıgındairelia q ile minyonları nasıl alıyor ayarı ne onun ne denesem olmadı
teşekkürler birde az önce ashe oynarken b atıyordum otomatik ulti attı bunu kapatma şansımız varmı sadece otomatik ulti atmasın hani yetişip kesse içim yanmayacakscriptloader kısmından lbreborn u seç irelia da o kendi kendine hallediyor zaten v ye bastıgında
ashe tam bilmiyorum botlara bi gir bak ya combo kısmından use r yi yada ks r yi kapat veya misc de kill steal r yazar onu kapatteşekkürler birde az önce ashe oynarken b atıyordum otomatik ulti attı bunu kapatma şansımız varmı sadece otomatik ulti atmasın hani yetişip kesse içim yanmayacak![]()
wow, seriously, for 2 months without a ban, not bad, I assumed first with a maximum of a week or 2 and a ban, and here is such a surpriseYaklaşık 2 aydır kullanıyorum ban yok nazar değmesin çok güzel hile olmuş elinize sağlık.
I have never used a spoofer, but I wonder if it is necessary to bypass if someone has itLol anakart üzerinden mi banlıyor, spoofer kullanmak gerekir mi?