LPReborn - League Of Legends Script | 2022 | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ฉันกำลังทำงานอยู่ คุณต้องได้รับการยืนยันว่าเป็นสมาชิกจึงจะใช้งานได้
ของผมขึ้นผิดรุ่นครับ อาทิตย์ที่แล้วยังใช้ได้อยู่
v12.8.437.6803

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güzel olmuş idareli umarım ban atma durmun göz almadan oynayamayı nasip etsin :D
Post automatically merged:

içererisine skin hilesi konulması ciddden çok hoş olannnn bi durumm olmuş teşke arayüz direk türkçe olarak önümüze sunulsa ve biraz daha aestetik olsa iyi olur

arkadaşlar onaylı üye nasıl olucam kafayı yicem 2021 açtım hesabı attığım mesajlarrr konuştuğum şeyler ve forum yazları gitmiş beni normal üye olarak gösteriyor. Uzun birr sre hesapaaaaa giröeiğimmmm için felanmı böyle olud anlayamadım biri yardım ederse sevinirim

hesap2021 de açıldı onaylı olması için napmam lazım şimdi biri beni aydınlatsın gittim forum yazını okudum 50-299 mesaj diyo 300 mesaj kelimemi yazmam lazım yoksa böyle 50 tanemi

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
kullanmak istemediğimizde silmemiz gereken bir dosya var mı ? ana hesabımda kullanmak istemiyorum ban yememek için

Üye
4 HİZMET YILI
Ban yeme riski ne kaç daha doğrusu

Arkadaş ban yiyor diyor ?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
congratulations is the best in a long time already made available to the community.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
rütbe sistemi iyi olmus herkes istediği gibi kullanamıycak hileleri mantıklı ...

Üye
4 HİZMET YILI
windsharp ile aynı ama windsharp'a kıyasla ban konusunda daha dayanıklı diye biliyorum teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İnject etmeye çalışıyorum gerekli programları da kurdum eksiksiz olarak ama inject olmuyor. Kendi kendini kapatıyor program. Sonrasında tekrar açmam gerekiyor yine açıyorum yine inject etmeye çalışıyorum yine kendi kendini kapatıyor bir türlü açamadım hileyi yardımcı olabilecek var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...