Üye
Please ad me sir
SimJá está funcionando depois da att que teve no LoL?
In order to load the script, you should use a valid browser (such as Google or Firefox).I don't know what to do after arriving here, can anyone help?
Ekli dosyayı görüntüle 78135
thank you ahah even if i will know if i will banned or not x)lol script - league of legends script cheat - lol hack cheat - league of legends hack
League Of Legends Script - LOL Script - FREE Script
[ LOL Script indir ]
Ban status: unknown (bilinmiyor) (testing)
Access: Confirmed Member+
Requirements
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hotkeys
-F7: off / on menu + all draw
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: last hit
-V: farm
-C: Harass
Features
- Target Selector
- Clean Farming
-Orbwalker
- Evade
-Activator
-Awareness
-Champion logics
How to use:
1- Open memoryui and select lpreborn cheat, and press load.
2- Open the game
3- Enjoy.
Nasıl kullanılır:
1- Memoryui açın ve lpreborn hilesini seçip yükleye basın.
2- Oyunu açın.
3- İyi eğlenceler.
[ Hileye Gitmek Için ]
hilede virüs yokvirüsleri göze alınır mı
Kaç aylardir oynuyorum Ban yemedimbanlanma riski nedir yan hesapla oynasam aynı hesapta hilesiz main hesapla oynasam o da ban yer mi ?
peki hocam şimdi indirdim de oyun çöküyor girer girmez sorun nedir biliyor musunKaç aylardir oynuyorum Ban yemedim
Pencereli modda açıp deneyin olmazsa konu açınpeki hocam şimdi indirdim de oyun çöküyor girer girmez sorun nedir biliyor musun
Never. It takes months for a ban for me BUT there will still be a ban.should i use it in my main account
çalıştı hocam sağolun yan hesapta ban yersem ana hesabımı etkiler mi onda kullanmıcamPencereli modda açıp deneyin olmazsa konu açın
Etkilemez kankaçalıştı hocam sağolun yan hesapta ban yersem ana hesabımı etkiler mi onda kullanmıcam