╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Hayır, güncelleme geldiğinde UI'da "Değişiklik Mevcut" yazısı çıkacaktır.Güncelleme geldi mi arkadaşlar ?
Hayır, güncelleme geldiğinde UI'da "Değişiklik Mevcut" yazısı çıkacaktır.Güncelleme geldi mi arkadaşlar ?
bize neden gelmedi :dGözümüz aydın, güncelleme geldi arkadaşlar.
UI'da "Değişiklik Mevcut!" yazısını görünce güncelleme geldi diye düşündüm. Üstteyi yorumdaki arkadaş da deneyip güncellendi demiş. Kendim henüz girmedim.bize neden gelmedi :d
Evet site içerisinde bunun için konu mevcutHer karakter için özelleştirilmiş olup olmadığını bilen var mı?
keşke toir.us gibi scde drop olmasa ve yeni karakterler gelse daha da iyileştirilse sc çok daha iyi olur yetkililer yapabilirse yaparsa cok iyi dev güncelleme
az bir şey report sistemini biliyosan ister evade açık oyna ister kapalı oyna illa bir gün ban yiceksin evade kapatırsan geç yersin açarsan erken yersin adamlar senin oynanışına çok nadir bakarlar genelde senin istatistikler bakılıyoryok kanka evade acikken report yedigin anda ban, ama evade kapali zor cunku karsi taraf annayamaz golay golay.
forumda araştırıp bulabilirsin çok var cfgyanında birde cfgler olsaydı 10/10 olurdu
istatistiklerim darmadagin bakinca deycek bu adamin hile ile alakasi yokaz bir şey report sistemini biliyosan ister evade açık oyna ister kapalı oyna illa bir gün ban yiceksin evade kapatırsan geç yersin açarsan erken yersin adamlar senin oynanışına çok nadir bakarlar genelde senin istatistikler bakılıyor