Onaylı Üye
İnşallah biran önce güncellenir
ashe lpreborunun dünkü sürümünde de buffluydu açıkçası geri düşmediğin zaman ortalama bir performans veriyor halabeklemedeyiz yeni güncellemede asheyi merak ediyorum buff almış
Senin gibiler sayesinde daha erken banlanırız emin olabilirsin10 aydır belli ederek oynuyorum her maç kendi takımım bile reportlayın sc bu diyolar ama ban yemedim. Yeni yamalarla sistem algılamadıkça istedikleri kadar reportlasınlar sorun olmaz
Post automatically merged:
Eskiden yeni yama geldiği gib max 25 dk falan sürüyodu güncelleme şimdi bazen 2-3 günü buluyor
zaten muhtemelen yeni sezon gelirken ban dalgası gelir baya bi banlanan hesap olurSenin gibiler sayesinde daha erken banlanırız emin olabilirsin
yes. Still in update.people say it doesn't work?? Is this true?
Bence yarıyorinsanlar işe yaramadığını söylüyor? Bu doğru mu?
valla ben yeni başladım kullanmaya bazı maçlar 30 kill bile aldığım oldu ama Allaha şükürki ban yemedim 20 lvl oldum. Bundan sonrada yemem inşfazla belli etmeden bansız nekadar gider
o ban dalgasından kurtulmanın bi yolu varmıdır ?zaten muhtemelen yeni sezon gelirken ban dalgası gelir baya bi banlanan hesap olur
your server, bro?1 levelden başladım 98 levele kadar gittim bilgisayara giren bir virüs yüzünden her türlü undetected hileden ban yiyordum format attım şimdi 1 levelden 50 levele geldim hala tık yok
napim, koskoca riot lpreborn varmış ona göre yama yapalım diyecekSenin gibiler sayesinde daha erken banlanırız emin olabilirsin
update finished bro go playOh okay![]()
so sad i dont have accesslol script - league of legends script cheat - lol hack cheat - league of legends hack
League Of Legends Script - LOL Script - FREE Script
[ LOL Script indir ]
Ban status: unknown (bilinmiyor) (testing)
Access: Confirmed Member+
Requirements
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hotkeys
-F7: off / on menu + all draw
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: last hit
-V: farm
-C: Harass
Features
- Target Selector
- Clean Farming
-Orbwalker
- Evade
-Activator
-Awareness
-Champion logics
How to use:
1- Open memoryui and select lpreborn cheat, and press load.
2- Open the game
3- Enjoy.
Nasıl kullanılır:
1- Memoryui açın ve lpreborn hilesini seçip yükleye basın.
2- Oyunu açın.
3- İyi eğlenceler.
[ Hileye Gitmek Için ]