Onaylı Üye
bende bu konu için bilgi isticektim ama daha onaylı değilim eskiden di soramadımbeyler bisey sorcam ben scriptin agzina sictimda her ayariyla oynadim bunu geri nasil sifirlicam ben
bende bu konu için bilgi isticektim ama daha onaylı değilim eskiden di soramadımbeyler bisey sorcam ben scriptin agzina sictimda her ayariyla oynadim bunu geri nasil sifirlicam ben
I also wanted to knowScript de IDK VE OTW Var bunların farkı nedir
Ben aramda 50 oyun belli ederek oynuyorum hala ban yemedimEzevade açık Ezreal 1.oyun sonu (BAN YOK)
Ezevade açık Senna 2.oyun sonu (BAN YOK)
Ezevade açık Caitlyn 3.oyun sonu (BAN YOK)
Ezevade açık Ezreal 4.oyun sonu (GG BANNED)
yine WindSharp'dan iyi arkadaşlar WindSharp ilk oyun sonu ban atıyordu banaelinize sağlık MH.
![]()
Windows + R yaparak çalıştırı aç ve %appdata% yaz LPReborn yazan klasöru sil ayarların sıfırlanacaktirbeyler bisey sorcam ben scriptin agzina sictimda her ayariyla oynadim bunu geri nasil sifirlicam ben
İşletim sistemin nedirBeni oyundan atıyor bana detaylı anlatacak biri var mı?
Ben westte 200 oyundur oynuyorum bir sorun yokwest te deneyen var mı bunu
2-3güne tekrar yazarım buraya bakalım nolacakumarım yemezsin
Kanka Düzelttimİşletim sistemin nedir
Post automatically merged:
Ben westte 200 oyundur oynuyorum bir sorun yok
sadece hile kullandığın hesap banlanacak ip ban atmıyorlar LoL de valorant ta atıyorlar sadecebanlanırsam, tüm hesaplarda mı yoksa sadece kullandığım hesaplarda mı banlanırım?
sadec kullandığın hesap ban yer dostum bu yönde için rahat olsun ki zaten ban yeme riskin yok gibi birşeybanlanırsam, tüm hesaplarda mı yoksa sadece kullandığım hesaplarda mı banlanırım?