Seçkin Üye
Güncelleme geldiğinde yeni güncelleme yazacak arkadaşlar .
gün içinde gelmesi planlanıyor dostum daha uzun sürmezne zaman update gelir acaba ?
Arkadaş yaklaşık 150 Maç falan atmış West te. Bende yaklaşık 30 el attım daha ban yemedimne kadar sürede ban atyıor kesin bir bilgi varmı
kesin bir bilgi yok ama full evade aarlarıyla 4 aydır oynuyorum masterim şuan hiçbir sıkıntı çekmiyorum adamlar bana hile dediği haldene kadar sürede ban atyıor kesin bir bilgi varmı
wooooow i love this hack ♥lol script - league of legends script cheat - lol hack cheat - league of legends hack
League Of Legends Script - LOL Script - FREE Script
[ LOL Script indir ]
Ban status: unknown (bilinmiyor) (testing)
Access: Confirmed Member+
Requirements
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hotkeys
-F7: off / on menu + all draw
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: last hit
-V: farm
-C: Harass
Features
- Target Selector
- Clean Farming
-Orbwalker
- Evade
-Activator
-Awareness
-Champion logics
How to use:
1- Open memoryui and select lpreborn cheat, and press load.
2- Open the game
3- Enjoy.
Nasıl kullanılır:
1- Memoryui açın ve lpreborn hilesini seçip yükleye basın.
2- Oyunu açın.
3- İyi eğlenceler.
[ Hileye Gitmek Için ]
Bu bilgiye nereden ulaştın kral. Bize de söyle bizde bilelimgün içinde gelmesi planlanıyor dostum daha uzun sürmez
Dostum ben yaklaşık 200 250 maç attım belli eder bu arada jinx ve xerath falan oynadım bana yemedim ama illa bi gün atar o yüzden yan hesabın varsa onda kullanne kadar sürede ban atyıor kesin bir bilgi varmı
vahiy indiBu bilgiye nereden ulaştın kral. Bize de söyle bizde bilelim![]()
Hiç denemedim ama fikir olarak cheat engine ile doğru processi açıp string değerlerde aratıp bulabilirsen, doğru değere ulaştıktan sonra silebilirsin ya da değiştirebilirsin.
şuan hala çalışmıyor ki kardeşimteşekkürler reis hızlı oldu <3
kardeşim boş spam mesaj atmasan sevinirim !vahiy indi)
Banada öyle oldu dkxkxkxkUzun zamandır ilk defa onsuz oynuyorum. Hack'ten daha iyi oynadığım sonucuna vardım.