Çözüldü LPReborn LoL'ü otomatik mi oynuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne ekersen onu biçersin evlat
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LPReborn kullanıyorum ama pek hakim değilim. Scripti kullanırken düz bir şekilde oynayacak mıyım yoksa herhangi bir tuşa basmam gerekiyor mu? Şimdiden sağ olun :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
LPReborn kullanıyorum ama pek hakim değilim. Scripti kullanırken düz bir şekilde oynayacak mıyım yoksa herhangi bir tuşa basmam gerekiyor mu? Şimdiden sağ olun :D
Kendinize göre ufak değişikler yaparak tuş atamaları vs. "V" LaneClear "X" Minyona son vuruş atar. "Space" basılı tutarsanız da skill combolarınızı gerçekleştirir. hangi yöne fare ile bakarsanız o yöne doğru hareket eder tek yapmanız gereken. X-V-Space tuşlarını kullanmak ama yinede bazı durumlarda skilleri ve summonerları kendiniz atmanız gerekiyor. birkaç kullanıma alışırsınız.
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
asistan gibi bişey diyecem olmayacak knkm sen sadece yön veriyorsun, geri kalan işlemi bir kaç tuş ile hile hallediyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sen yön veriyorsun sadece skilleri ve dodgeleri kendi atıyor sadece spaceye basılı tutursan ölürsün

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Kendinize göre ufak değişikler yaparak tuş atamaları vs. "V" LaneClear "X" Minyona son vuruş atar. "Space" basılı tutarsanız da skill combolarınızı gerçekleştirir. hangi yöne fare ile bakarsanız o yöne doğru hareket eder tek yapmanız gereken. X-V-Space tuşlarını kullanmak ama yinede bazı durumlarda skilleri ve summonerları kendiniz atmanız gerekiyor. birkaç kullanıma alışırsınız.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bilgilendirme videosu bırakıyorum iyice izle farklı scriptlerin de bilgilendirmelerine bakabilirsin hepsinin tuş ayarları varsayılan oluyor zaten c, v, x, space falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...