LPReborn Lux Q sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lux ile C ye basınca harras tuşu ile sadece q atmasını istiyorum q yu harras için seçtim combo bölümünden ancak harras tuşuna basınca q atmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben paid sc kullanırkende öyle bir sorun vardı configden düzeltmiştim mana ile alakalı birşey olabilir oyun içi kontrol sağlarmısın

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam eğer olmuyorsa deneme çünkü bozuktur harrasta seçili olduğu halde atmıyorsa predection değiştir hepsini dene yine de olmazsa bozuk büyük ihtimal ile config ile düzeleceğini sanmıyorum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
efendim tabiki sc de sıkıntılar olabilir ama burada paylaşmanız takdire şayen hileyi yapan kişi kimse görüp düzeltebilir.

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hazır config veya standart defauld ayarları kullan berce korcalayınca bozuluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam eğer olmuyorsa deneme çünkü bozuktur harrasta seçili olduğu halde atmıyorsa predection değiştir hepsini dene yine de olmazsa bozuk büyük ihtimal ile config ile düzeleceğini sanmıyorum
Hocam bu configin içini kendim nasıl açıp bu sıralamayı değiştirebilirim peki ve ya bu luxun güzel çalıştığı bir config var mı challenger ve shaman bey configi denedim yine aynı değişen bir şey yok lux çok iyi çalışacak bir çar ama lprb configi gerçekten rezalet

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam bu configin içini kendim nasıl açıp bu sıralamayı değiştirebilirim peki ve ya bu luxun güzel çalıştığı bir config var mı challenger ve shaman bey configi denedim yine aynı değişen bir şey yok lux çok iyi çalışacak bir çar ama lprb configi gerçekten rezalet
Config işi boş hocam bir şey değişmiyor hangi config kullanırsan kullan benzer sonuç verecek önemli olan şampiyon scripti onunda belli bir limiti var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...