Çözüldü LPReborn MemoryUI hata verip kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyun ekranına geldiğimde hileyi yükle diyorum, her şey yolundayken hile 100% download edildiğinde yeşil bir yazıyla başarılı olduğunu yazıyor ve ardından UI hata verip durduruluyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ben ilk kullandığım sıralar çok sıkıntı çekiyordum meğerse konu içeriğindeki belli dosyaları kurmamışım. Sen bir git konuya oradaki gerekli programlar kısmındaki programları kur, kurulu değilse kuruluysa da bir daha kur bir şey olmaz. Sonra istemciyi açıp oradaki ayarlarda oyun sekmesinde eski DX9 modunu tercih et seçeneğini işaretle, bunları deneyip girmeye çalış olmazsa artık bilmiyorum kusura bakma.
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Eski PC'mde aynı şekilde olup siyah ekran veriyordu bende format atmıştım iki ay sonra düzeldi. Format at demiyorum ama bana yaradı :D

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben ilk kullandığım sıralar çok sıkıntı çekiyordum meğerse konu içeriğindeki belli dosyaları kurmamışım. Sen bir git konuya oradaki gerekli programlar kısmındaki programları kur, kurulu değilse kuruluysa da bir daha kur bir şey olmaz. Sonra istemciyi açıp oradaki ayarlarda oyun sekmesinde eski DX9 modunu tercih et seçeneğini işaretle, bunları deneyip girmeye çalış olmazsa artık bilmiyorum kusura bakma.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kurmuştum hocam akşam üzeri tekrar kurulumunu deneyeceğim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...