Çözüldü LPReborn menü gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Windows 11de Script i açıyorum site üzerinden yüklemesini yapıyorum oyuna giriyorum komut ekranı kapanıyor o sırada ama shift e basıyorum açılmıyor f7 insert vs. hepsini denedim bir şey olmuyor bilen var mı?

Edit :
Anladığım kadarı ile ilk açtığımızda bir download yapıyor bu %appdata% klasörü içerisine lprb diye bir klasör geliyor bilirsiniz o klasör gelmiyor %100 download diyor sonra oyun crash veriyor kapanıyor ama o dosya appdata klasörüne gelmiyor o yüzden açılmıyor sanırım bunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Soruna ne yaptıysam çözüm bulamadım laptop umdan lbrb klasörünü appdatanın içine attım bir de o şekilde denedim yine olmadı bende format atıyorum şuan herkese çok teşekkürler konu kilitlenebilir
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim problem bu değil malesef
sen yinede dns yi deyiştir dene bendede bazen hiç açmıyor deyiştiriyorum açıyor deneyebilirisin
Post automatically merged:

ewet reis şimdi aynı dert bendede oldu dns ile alakalı deyilmiş sanırım 10 dk öncesine kadar oluyordu şimdi seninki gibi bendede hiç gelmiyor.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Soruna ne yaptıysam çözüm bulamadım laptop umdan lbrb klasörünü appdatanın içine attım bir de o şekilde denedim yine olmadı bende format atıyorum şuan herkese çok teşekkürler konu kilitlenebilir

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...