Çözüldü LPReborn FPS drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar script ile oyun atarken çok sık FPS düşmesi yiyorum hile kullanmadan önce böyle bir sorun yoktu sistem gereksinimlerini fazlası ile karşılıyor bilgisayarım ancak çok sık olmasa da bazen oyun kapanıyor kendi kendine ve dediğim gibi çok fazla FPS düşmesi yiyorum fightlarda FPS düşebilir bunun farkındayım ancak 1V1 de bile 40 - 60 FPS'e kadar düşüş görüyorum bunun için yapmam gereken herhangi bir şey var mı yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kankaa o sorun bende de oluyor 250 fps alıyorum ama bazen ansızın fps drop yiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk bilgisayarını performans ayarlarına getir bence en azından drop yemezsin

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
domination yasuo oynuyosan default oyna eğer değilse process hacker indir lolü high priority yap

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Script kullandığında fps düşmesi genel bir sorun çözümü yok şu anlık fakat Bazı şampiyonlarda gap closer kapatmak drobu engelliyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayarınızın grafik ayarlarını değiştirebilir ve görsel güzellik olmadan daha benzersiz bir performansı tercih edebilirsiniz, böylece video sürücüleriniz de olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
şuan oynayabiliyor musun bende oyun sürümünle uygun değil diyor güncelleme bekliyorum

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
oyunun k
arkadaşlar script ile oyun atarken çok sık fps drop yiyorum hile kullanmadan önce böyle bir sorun yoktu sistem gereksinimlerini fazlası ile karşılıyor bilgisayarım ancak çok sık olmasada bazen oyun kapanıyor kendi kendine ve dediğim gibi çok fazla fps drop yiyorum fightlarda fps düşebilir bunun farkındayım ancak 1v1 de bile 40 - 60 fpse kadar düşüş görüyorum bunun için yapmam gereken herhangi bişey var mı yardımcı olur musunuz ?
oyunun kapanmasının nedeni injectledikten sonra beklememen hileyi yükledikten sonra 10 15 saniye bekleyeceksin sonra oyununa devam edeceksin fps drop olayı ise bazı karakterlerde space veya farm kasarken fps düşüşü oluyor bende ezreal da oldu bunun düzeltmenin çözümü oyundaki kaliteyi düşük yapmak

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
görev yöneticisinden öncelik verebilirsin. %10 önüne geçiyor drobun

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
silip tekrardan yüklemeyi denedinmi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar script ile oyun atarken çok sık fps drop yiyorum hile kullanmadan önce böyle bir sorun yoktu sistem gereksinimlerini fazlası ile karşılıyor bilgisayarım ancak çok sık olmasada bazen oyun kapanıyor kendi kendine ve dediğim gibi çok fazla fps drop yiyorum fightlarda fps düşebilir bunun farkındayım ancak 1v1 de bile 40 - 60 fpse kadar düşüş görüyorum bunun için yapmam gereken herhangi bişey var mı yardımcı olur musunuz ?

dude try to play without the drawings

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...