Çözüldü LPReborn Might Crash Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Su Hatayı Alıyorum Ne Yüklediysem Çözemedim Bilen Varsa Yardım Edebilir mi
unknown.png

Bilen Varsa Bi Yardım Bi Kurtulamadım Su Hatadan

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Başka birşey yapamayacağım normalde bu şekilde çözülmesi lazım. Acaba arkada başka bir hata daha veriyor olabilir mi?
baska bir hata daha görmedim önceden d3d9x gibi bi hata veriyordu directx 9 indirdim sonra bu sharpsdk lı hatayı vermeye basladı windows 10 sdk indirdim düzelsin diye ama ise yaramadı

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
baska bir hata daha görmedim önceden d3d9x gibi bi hata veriyordu directx 9 indirdim sonra bu sharpsdk lı hatayı vermeye basladı windows 10 sdk indirdim düzelsin diye ama ise yaramadı
o sdk hatası belki kodlamadaki sdk'nın hatası olabilir. Farklı heroları alarak mı açmaya çalıştın yok sadece bir hero üzerinden mi açmaya çalışıyorsun scripti.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
o sdk hatası belki kodlamadaki sdk'nın hatası olabilir. Farklı heroları alarak mı açmaya çalıştın yok sadece bir hero üzerinden mi açmaya çalışıyorsun scripti.
irelia ve yasuo ile denedim 2 sindede acilmadi
scriptin antrenman modunda calismiyo olma ihtimali var mı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dc'den cevap gelince döeneceğim buraya sanada yardımcı olmaya çalışırım.
Burayı okuyup DC ye girdim şimdi hata bildirim error kısmına yazdım dc den bana bir ulaşabilir misin
Burayı okuyup DC ye girdim şimdi hata bildirim error kısmına yazdım dc den bana bir ulaşabilir misin
Dc'den cevap gelince döeneceğim buraya sanada yardımcı olmaya çalışırım.
Birde discorddan bu konuyla ilgili kim ilgileniyor acaba bende mesaj atsam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
merhaba discord adresinizi alabilir miyim aynı sorundan ben de müzdaripim de aynı hatayı alıyorum ne yapsam çözülmedi :(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
merhaba discord adresinizi alabilir miyim aynı sorundan ben de müzdaripim de aynı hatayı alıyorum ne yapsam çözülmedi :(
DC den bir çok kez bilgilendirme yaptım kimse ilgilenmiyor maalesef
Post automatically merged:

DC den bir çok kez bilgilendirme yaptım kimse ilgilenmiyor maalesef
Hata çözümleri diye ek bir yer var oradan aradım bulamadım bu hatayı bulamadığınız hatalar için mesaj atın diyor 3 gün önce özelden onuda yazdım cevap vermiyorlar ama veyahutta veremiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...