Üye
bu üyelerden biri olmalısın diyor
bu üyelerden biri olmalısın diyor
eminim kanka banlanmayan script yok paralıda olsa bedavada olsa 1-2 hafta oynarsın sonra ban atar muhtemeleneminmisin dostum bazıları yedirtmiyo diyor onaylı üyelikteki sx yi kullanırsan
2020 de açmıştım hesabı o konuda sıkıntım yoBirde 5 gun kayitli olman gerek.
aynen kanka 50 mesaj attıktan sonra indirebiliyorusn ben de yapmaya çalışıyorum şuan burdan konuşabiliriz beraber artarondan sonra yapabiliyormuyuz ben cok anlamıyorum knka ya
kullanmanın mantıgı ne kanka hesap ban yiiyosaeminim kanka banlanmayan script yok paralıda olsa bedavada olsa 1-2 hafta oynarsın sonra ban atar muhtemelen
2020 de açmıştım hesabı o konuda sıkıntım yokBirde 5 gun kayitli olman gerek.
kankam uzun süre oynamak istiyorsan suan lpreborn ile girmen lazım suanda undetected olduğu için script ban yemessin kolay kolay ama toplu bir ban wave veya hile detect olursa ban her türlü yersin sadece eğlenmene bak ac sıfırdan bi hesap oynapeki hangi scyi önerirsiniz şuan bilgili olanlar yardımcı olabilri mi en az ban riski hangisinde
evet 50 mesajdan sonra yapabilirsinondan sonra yapabiliyormuyuz ben cok anlamıyorum knka ya
Paralı hilelerle hesap kasıp kasıp satıyorlar. O hesaplar ban yese bu işi yapabilirler mi sence? Boşa para vermiyor millet.eminim kanka banlanmayan script yok paralıda olsa bedavada olsa 1-2 hafta oynarsın sonra ban atar muhtemelen