config vardı aslında ama ben kendim alışkanlıkdan oynayamadım bir tık şimdi 1 maç daha giriyorum sylas ileConfig injectliyerek daha güzel ve legit oynaya bilirsin
arkadaşım 5 gündür falan kullanıyor şuan acayip alıştı o mu garip yoksa bende 5 güne falan alışır mıyımZamanla![]()
Discord veriyorum bana ulaş dostum senle iletişime geçelim kâtâshi#0007config vardı aslında ama ben kendim alışkanlıkdan oynayamadım bir tık şimdi 1 maç daha giriyorum sylas ile
Post automatically merged:
arkadaşım 5 gündür falan kullanıyor şuan acayip alıştı o mu garip yoksa bende 5 güne falan alışır mıyım
Okadar sürmez bile, yada sürebilir. Sana bağlı, hileyle girdiğin sıklığa bağlı... Max 7 güne alışırsın.arkadaşım 5 gündür falan kullanıyor şuan acayip alıştı o mu garip yoksa bende 5 güne falan alışır mıyım
youtube de öğretici videolar var hocam dilersen bak bi araştırscripti düzgünce yükledim 3 maç urf girdim baya kötü oynadım yani 1/16 falan tab basarken oto hareket falan ediyor scriptler hakkında fazla bilgim yok nasıl alışabilirim
düzgün cfg ler kullanabilirsin eğer kesin banlanmayı göze alıyorsan irelia al bide cfg off tadından yenmezscripti düzgünce yükledim 3 maç urf girdim baya kötü oynadım yani 1/16 falan tab basarken oto hareket falan ediyor scriptler hakkında fazla bilgim yok nasıl alışabilirim
daha çok safe oynayıp rank kasmayı düşünüyorum ana hesabım banlandı ondan rank kasasım geldi scriptledüzgün cfg ler kullanabilirsin eğer kesin banlanmayı göze alıyorsan irelia al bide cfg off tadından yenmez
Doğrudur youtube de öğretici videolar bulunmaktadır.youtube de öğretici videolar var hocam dilersen bak bi araştır
açıkcası free bir hileyle çok rank kasıcagını düşünmüyorumdaha çok safe oynayıp rank kasmayı düşünüyorum ana hesabım banlandı ondan rank kasasım geldi scriptle
knkm hile videosunda gösterio zaten shift basıcan ve ordan hile özelliklerini aktif ediceksinscripti düzgünce yükledim 3 maç urf girdim baya kötü oynadım yani 1/16 falan tab basarken oto hareket falan ediyor scriptler hakkında fazla bilgim yok nasıl alışabilirim
bilgim var ama script kullanmaya alışkın değilim ve şuan scriptsiz daha rahatım sadece vslerde falan kullanmaya karar verdim yada urfdascriptle oynayabilmen için normal oyunda iyi olman gerekir oyun bilginin iyi olması gerek yani script diye pat diye atlayamazsın bunu bilip alışman daha kolay
bende zaten arkadaşım oynarken bazı şeylerin belli ettiğini gördüm açıkcası script olayını fazla sevmedim düz kolumla yasuo oynamaya devam edicemaçıkcası free bir hileyle çok rank kasıcagını düşünmüyorum