Onaylı Üye
3 kere bu yuzden ban yedimBazı menzilli karakterler' de evade'yi sürekli açık kullandığın zaman sürekli her skili dodgelediğin zaman anlaşılıyor ve direk chatta sc sin deyip reportlanıyorsun buna dikkat etmelisin
ne yapmam lazım arada açıp kapatıyım ?3 kere bu yuzden ban yedim
medium dodge atabiliyor mu bc den falan kol yemesin sonra .dben neredeyse 3 ay olucak ban yemedim evade bölümünü ayarlaya bilirsin medium veya low kullana bilirsin veya aç kapa aç kapa yapa bilirsin ben medium da kullanıyorum
baktın yiyor high çek knkmedium dodge atabiliyor mu bc den falan kol yemesin sonra .d
3 ayda nereye çıktınız acaba evade kapalımı oynamalıyız evadeyi hiç açmasak ban riski olurmu yinedeben neredeyse 3 ay olucak ban yemedim evade bölümünü ayarlaya bilirsin medium veya low kullana bilirsin veya aç kapa aç kapa yapa bilirsin ben medium da kullanıyorum
knk evade aça bilirsin ama bazı heroların skillerinde belli oluyor mesela nidale q atınca hero titriyo böyle skilleri kapata bilirsin hile şuan banlatmıyor evade den report yersen ban yersin onun dışında yemezsin3 ayda nereye çıktınız acaba evade kapalımı oynamalıyız evadeyi hiç açmasak ban riski olurmu yinede
Tuşlar ne işe yarıyor? Tuşların ne işe yaradığını söyleyeyim o halde: Z / Flee: Karakterin yeteneklerini de kullanarak, mouse olduğu yöne doğru kaçar. X / LastHit: Koridordaki minyonlara, sadece son atak vurur, isterseniz skill de kullanır (ayar gerek) V / LaneClear: Koridoru hızlı bir şekilde temizler, ayrıca yetenekte kullanır. C / Harass: Rakibi dürter. Space / Combo: Kombo yapar.arkadaşlar script kullanmaya yeni başladım ve ban yememek veya ban süresini uzatmak için ne yapmalıyım ayarlar konusunda yardımcı olurmusun config vb varsada güzel olur.
evade full kapalı kullanıp farm kombo totem vb şeyleri kullansak yermiyiz knkm bilgilisin bu konuda ondan soruyorum knkm inş rahatsız olmuyorsunbaktın yiyor high çek knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?