Çözüldü LPReborn Nasus Q'suyla minyona son vuruş yapma ayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Script ile Nasus oynarken minyon alması için V'ye basıyorum fakat Q ile son vuruş yapmıyor. Minyonun canı azalsın diye Q atıyor sadece ben kendim Q atardım fakat pek beceremiyorum. Q ile sadece minyona son vuruş yapması için bir ayar var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
V tuşu direkt olarak farmı kesmeye odaklı oynuyor, last hit yapmıyor. O yüzden Last Hit tuşuna basarak yapmadığın sürece, sürekli Q atmaya devam edecek. Last Hit ile dene.

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben hileyi sadece dodge atmak için açıyorum, bütün her şeyi kapatıp. Nasus oynarken eğer karşında çok skillshot olan bir karakter varsa zaten pasif oynarsın. Late game'de adamların üstüne giderken stun, sersemletme, havaya kaldırma gibi skillshotları dodgelayarak rahatlıkla kesebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Script ile Nasus oynarken minyon alması için V'ye basıyorum fakat Q ile son vuruş yapmıyor. Minyonun canı azalsın diye Q atıyor sadece ben kendim Q atardım fakat pek beceremiyorum. Q ile sadece minyona son vuruş yapması için bir ayar var mı?
knk q ya bas bide x e süresine dikat et atar

AngelofDeath
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk q ya bas bide x e süresine dikat et atar
knk yorum niye atıyonki adam ne demiş sen adama nediyon ve ayrıca q yu kendi kescen kardeşim son vuruş q ayarıda nasus ta q yerine gel orda minyon son vuruş aç son powersh bölümüne gel minyon odaklanma yazıyo ingilizce onu n tuşa ata ve o tuşa basınca otomatik nasus q atçak son vuruş ve ondan sonra fighta girerken tuşa geri basmayı unutmayın çünkü şöyle bi sıkıntı var fighta iken minyona odaklanıyo kapatmayı unutma işin bitince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...