Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler selamunaleyküm, ben LoL script açıyorum. Uygulamadayım, yükleye basıyorum. Oyun donuyor ve beni atıyor. İki haftadır böyle, ne yapacağım? Delireceğim, yardım edin.
Bu anlık donup atma sorunu bende de vardı kuruyordum atıyordu sonra antrenman moduna girip oyunu pencereliye aldım ve hileyi kurdum pencereliye aldıktan sonra donup atma sorununu yaşamadım deneyebilirsin belki sende de işe yarar
Bu anlık donup atma sorunu bende de vardı kuruyordum atıyordu sonra antrenman moduna girip oyunu pencereliye aldım ve hileyi kurdum pencereliye aldıktan sonra donup atma sorununu yaşamadım deneyebilirsin belki sende de işe yarar
Oyunu fullscreen olarak açma kanka pencereli mod da yap hile üstte dursun oyun arka planda ondan sonra yükleye bas olacaktır tam ekranda iken alt tap yaparken donuyor büyük ihtimal pc o yüzden oyundan atıyor olabilir.