LPReborn oyun içi ayarlar hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhabalar, Arkadaşlar Script ile oynarken bazen atılan totemlerin yerini gösteriyor, bazen göstermiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ve Shillshot muhabbetine gelelim. Karthus oynarken bazen q ları aşırı aptalca atıyor adama tutturamıyor burda başarılı gang atmamı engelliyor. Skill tutturma oranını arttırmak için hangi seçeneği seçmeliyim?

Lane yaparken veya gang atarken Çalıların içini göremiyorum, Çalıların içini görmemi sağlayacak bir ayar var mı?

Lütfen sadece Lp Reborn kullanan bilgili arkadaşlar cevap yazsın.

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Totemi koyulurken gördüyse gösteriyor. Yoksa göremezsin.

Skillshot tutturma olayını Prediction kısmından ayarlamalısın. Genelde script rakibin gideceği yöne doğru nişan alır fakat bunu medium ile biraz azaltıp daha doğru tutturmasını ama daha fazla skill kullanmasına neden olur. Onun dışında skillshot şampiyonlar genelde böyle.

Çalıları görmene yarayacak bir ayar yok maalesef. Arada bir bug ile Volibear, Warwick gibi şampiyonları gösteriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar, Arkadaşlar Script ile oynarken bazen atılan totemlerin yerini gösteriyor, bazen göstermiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ve Shillshot muhabbetine gelelim. Karthus oynarken bazen q ları aşırı aptalca atıyor adama tutturamıyor burda başarılı gang atmamı engelliyor. Skill tutturma oranını arttırmak için hangi seçeneği seçmeliyim?

Lane yaparken veya gang atarken Çalıların içini göremiyorum, Çalıların içini görmemi sağlayacak bir ayar var mı?

o sorun kullanan bi arkadaşımda da vardı nasıl çözdü bilmiyorum ama düzeldi sonradan.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Shillshota gelince combo ayarlarından q yu gelince orda tuturma seviyesi var ingilizcesini tam bilmiyorum orda high,normal,impossible felan vardır ordan ayarla.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Normalde karanlık olan yerleri görmek için extra programlar var ama çok kolay tespit ediliyor oyun dosyalarına müdahale edildiği için. Çok çabuk ban yersin yani. LPReborn da bu özellik yok o yüzden.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Prediction kismini impossible'a alinca skill tutturma orani artiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
drawingler kapalı oynuyorum ben daha az kasıyor oyun

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
skillshot olayını prodection kısmından very high yapmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Script müneccin değilki atılan tüm totemleri göstersin :D Skilleri Prediction dan kendine göre ayarlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...