o sorun kullanan bi arkadaşımda da vardı nasıl çözdü bilmiyorum ama düzeldi sonradan.Merhabalar, Arkadaşlar Script ile oynarken bazen atılan totemlerin yerini gösteriyor, bazen göstermiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ve Shillshot muhabbetine gelelim. Karthus oynarken bazen q ları aşırı aptalca atıyor adama tutturamıyor burda başarılı gang atmamı engelliyor. Skill tutturma oranını arttırmak için hangi seçeneği seçmeliyim?
Lane yaparken veya gang atarken Çalıların içini göremiyorum, Çalıların içini görmemi sağlayacak bir ayar var mı?
Lütfen sadece Lp Reborn kullanan bilgili arkadaşlar cevap yazsın.
Shillshota gelince combo ayarlarından q yu gelince orda tuturma seviyesi var ingilizcesini tam bilmiyorum orda high,normal,impossible felan vardır ordan ayarla.Merhabalar, Arkadaşlar Script ile oynarken bazen atılan totemlerin yerini gösteriyor, bazen göstermiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ve Shillshot muhabbetine gelelim. Karthus oynarken bazen q ları aşırı aptalca atıyor adama tutturamıyor burda başarılı gang atmamı engelliyor. Skill tutturma oranını arttırmak için hangi seçeneği seçmeliyim?
Lane yaparken veya gang atarken Çalıların içini göremiyorum, Çalıların içini görmemi sağlayacak bir ayar var mı?
Lütfen sadece Lp Reborn kullanan bilgili arkadaşlar cevap yazsın.
Pingime göre ayarlı zaten sc. Ondada eh işteping ayarı işe yarıyor mu peki
rapordan yiyorsun sadece diye biliyorumban yedirtiyormu acaba bende kullanıcağımda
yedirtir ama senin belli etmene bağlıban yedirtiyormu acaba bende kullanıcağımda
20 maç oynadım yok daha olmadıban yedirtiyormu acaba bende kullanıcağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?