Çözüldü LPReborn Oyun versiyonu hatasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LpReborn hilesi bir bilgisayarimda calisiyor. Diger bilgisayarimda asagidaki hatayi aliyorum.

ERROR: Could not connect. HRESULT: 0x800c0008 We are not supporting your game version. Wait for update. Press any key to continue . . .

TR serverindeyim, Tarayici degistirdim, farkli internet denedim, antivirusleri kapattim, C++ runtime vb gerekli tum ek programlari yeniden kurdum, Prefetch ve Temp dosyalarini temizledim ama yine de sorunu cozemedim.
Nasil yapilacagini bilen var mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008
[SO] - [TR] Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Sorunun çözümü yukarda yazdıgım, extra olarak yapabilceginiz bir şey olaraktan.
Sorunun internetinizden kaynaklı olup olmadığını anlamak için telefonunuzun internetini WiFi hotspot yolu (internetinizi paylaşarak) ile açıp deneyebilirsiniz
ve bu konuya da bakabilrsiniz https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-0x800c0008-hatasi.234388/
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
drivrlar güncel değil muhtemelen şu programı indir ve googledan vip keyleri al ve driverları tarat. (vip key free bir şekilde veriliriyor)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
iyi forumlar:)

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI

Sorunun internetinizden kaynaklı olup olmadığını anlamak için telefonunuzun internetini WiFi hotspot yolu (internetinizi paylaşarak) ile açıp deneyebilirsiniz
ve bu konuya da bakabilrsiniz https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-0x800c0008-hatasi.234388/

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

Konulari okudum oradakilerin hepsini denedim. hotspot da denedim yukarida yazdim hatta
Post automatically merged:

dandik değil dostum hem driver booster gayet iyi bir program kendimden biliyorum
Senin fikrinin bir degeri yok. Sen kullandin diye iyi bir program olmuyor. Driverlar guncel zaten.

Ayrica format at, driver guncelle gibi sacma sapan cozum onerisi sunacaksaniz hic yazmayin. Karsinizdakini aptal yerine koyuyorsunuz. Onlari ben de dusunebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...