LPReborn bu sıralar oyundan çok sık atmaya başladı. Her oyun %100 bir kere atıyor, farm alırken oluyor genelde. Sizde de aynı sorun mevcut mu? İki oyunda bir ya da her oyun oyundan atma sorunu yaşıyor musunuz? Temp klasör ve appdata falan sıldım, tekrar baştan kurulum yaptım. Aynı sorun devam etmekte. Bu sorunun önüne nasıl geçilir, bir çözüm bulabılır mıyız? Yardımlarınız ıcın teşekkürler sımdıden.
1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1- https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
1.2- https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski dx9 tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
Eğer aynı hatayı almaya devam ediyorsanız Windows'un daha eski bir...
Clienti directx 9 modunda çalıştırmayı dene LOL clientinden Ayarlara gel Oradan Oyun İçi kısmından Oyun yerine gelip directx 9 modunu tercih et de clienti kapat aç tekrar oyuna girip dener misin atıyor mu
Directx 9'u ayarladıktan sonra Oyun içinden görüntü seçenekleri > Pencere modu > Çerçevesiz şeklinde bi ayarlamada yapabilirsin bende de atıyordu ayarlardan sonra düzeldi.
Beyler çok teşekurler önerileriniz için fakat.Directx9 u açarsam lpreborn inject olurken (lpreborn clienti) çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nasıl çözebilirim bilginiz varmi ? Buarada diectx kurulumlarını fln yaptım windows 7 olduğu için olabilirmi ?
Beni de atıyordu tam ekran oynuyordum önceden pencereli ekrana aldığımdan beri atmıyor biraz yanlar boş kalıyor ama atma sorunu gitti tam ekrandan çıktığımdan beri
Beni de atıyordu tam ekran oynuyordum önceden pencereli ekrana aldığımdan beri atmıyor biraz yanlar boş kalıyor ama atma sorunu gitti tam ekrandan çıktığımdan beri