normal bir şekilde açmayı denedim fakat işe yaramadı bip sesi duyuyorum ve loader siliniyor hilede açılmıyorFarklı şekilde derken , oyuna girmeden loaderı açıyorsun sonra siteden yükle diyosun bu kadar.
mesela neleri kapatmam gerek onları söyler misiniz ek olarak indirdiğim antivirüs programı yok fakat bilgisayarın kendi antivirüslerinden hangi ayarları kapatmam gerekantı vıruslerın hepsı kapalı mı uyumluluk sorunu falan olabılır mı
güvenlik duvarı dışında kapatmam gereken bir şey var mıwindows guvenlık duvarını kapatmalısın antı vırus uygulamaların varsa onlarıda kapat aksı taktırde hemen atar acılmaz
sanırım canlı koruma dediğin şey gerçek zamanlı korumawindows güvenlik duvarı ve canlı koruma özelliğini kapatmalısın ve loader ban yeme ihtimalini azaltmak için her injectden sonra siliniyor lpreborn için her oyun sonu masaüstüne bir daha atman lazım indirip
evet o uzun zamandır güvenlik duvarına girmedim bundan dolayı unutmuşumgüvenlik duvarı dışında kapatmam gereken bir şey var mı
Post automatically merged:
sanırım canlı koruma dediğin şey gerçek zamanlı koruma
ne denediysem olmadı bip diye bir ses çıkıyor ve script yüklenmiyor bana detaylı bir şekilde baştan ne yapmam gerektiğini açıklayabilecek biri var mı ( neleri kapatmalıyım hangi sırayla açmalıyım neleri yapmamalıyım falan filan )defenderı kapat cfg varsa silmeyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?