Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maça giriyorum hileyiyi açıyorum dıt sesi geliyo ve oyun donup oyundan atıyor çözümünü bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim sürekli aynı hatayı alıyorum
Merhaba,
Client içi ayarlardan oyun sekmesine gelip eski dx9 modunu tercih et seçeneğini tikle ardından antrenman moduna girip oyun içi grafik ayarlarını penceresiz tam ekran moduna çekip çıkış yap. tekrar antrenman modunu açıp şampiyon seçim ekranında scripti loadla. Bu adımları uyguladıktan sonra konu üzerinden bana geri dönüş yapar mısın.
Ek olarak eksik paketler olabilir alttakileri kur.
Merhaba,
Client içi ayarlardan oyun sekmesine gelip eski dx9 modunu tercih et seçeneğini tikle ardından antrenman moduna girip oyun içi grafik ayarlarını penceresiz tam ekran moduna çekip çıkış yap. tekrar antrenman modunu açıp şampiyon seçim ekranında scripti loadla. Bu adımları uyguladıktan sonra konu üzerinden bana geri dönüş yapar mısın.
Ek olarak eksik paketler olabilir alttakileri kur.