Çözüldü LPReborn oyundan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar LPReborn'u farklı şekilde kurmaya çalıştım fakat ne yaparsam yapayım bip diye bir ses geliyor ve loader kapanıp siliniyor oyuna girdikten sonra yapmayı denedim hem oyundan atıyor ve aynı şekilde bip sesi gelip loader siliniyor çözümünü bilen var ise yazabilir mi?

Çözüm
Merhaba,
Öncelikle loader'ın silinmesi bir hata değil güvenlik işlemidir. Script'i loadlamak için aşağıdaki adımları takip etmelisin.

1- Sistemindeki Anti-Virüs, Faceit Anticheat, Vanguard Anticheat yazılımlarını sil veya devredışı bırak.
2- Tarayıcıdaki adblock vb. eklentileri devre dışı bırak.
3- Lol client ayarlarından eski dx9 modunu seç ve oyun içi ekran ayarını çerçevesiz mod olarak değiştir.
4- Şampiyon seçim ekranında scripti loadla.
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar LPReborn'u farklı şekilde kurmaya çalıştım fakat ne yaparsam yapayım bip diye bir ses geliyor ve loader kapanıp siliniyor oyuna girdikten sonra yapmayı denedim hem oyundan atıyor ve aynı şekilde bip sesi gelip loader siliniyor çözümünü bilen var ise yazabilir mi?
windows defender kapa knk gerçek zamanlı korumayı fln hepsini kapat pc yeni den açtığında her zaman açılıyor gerçek zamanlı koruma

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ilk loaderiaç kanka birde öyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Antivirüs'den dolayı olabilir çünkü bendede oluyor inejt olduktan sonra direk kapanıyor fakat silinmioyr antivirüsü kapat olmadı direkt kaldırmayı dene

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,
Öncelikle loader'ın silinmesi bir hata değil güvenlik işlemidir. Script'i loadlamak için aşağıdaki adımları takip etmelisin.

1- Sistemindeki Anti-Virüs, Faceit Anticheat, Vanguard Anticheat yazılımlarını sil veya devredışı bırak.
2- Tarayıcıdaki adblock vb. eklentileri devre dışı bırak.
3- Lol client ayarlarından eski dx9 modunu seç ve oyun içi ekran ayarını çerçevesiz mod olarak değiştir.
4- Şampiyon seçim ekranında scripti loadla.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...