Çözüldü LPReborn oyunu çökertiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar yükleme ekranında hileyi açıyorum, başarılı oluyor ama ekran gelmiyor. Daha sonra oyuna girince açıyorum, oyun çöküyor. Oyunun içinde açıyorum, bazen açılıyor bazen çöküyor. Neden böyle oluyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bendede aynı sorun oluyor ama ben şu şekilde yapıyorum. Şampiyon seçim sırasında tam oyun penceresi açılırken Inject ediyorum. Sende bunu yaparsan eminim sorunun çözülecektir.
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun oluyor ama ben şu şekilde yapıyorum. Şampiyon seçim sırasında tam oyun penceresi açılırken Inject ediyorum. Sende bunu yaparsan eminim sorunun çözülecektir.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
irelia ile bana oynarken olmuştu 3. defada başardım yükleme ekranından önce inject edersen bence sorun çözülür

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yükleme ekranında hileyi açıyorum, başarılı oluyor ama ekran gelmiyor. Daha sonra oyuna girince açıyorum, oyun çöküyor. Oyunun içinde açıyorum, bazen açılıyor bazen çöküyor. Neden böyle oluyor?
Inkectlwrken asla ama asla oyuna bakmayın bip sesi sonra 3. 4 sn bekleyip girin yoksa çöker. Ayrıca fps kötüysem çöker.

Dxdiag 9a alabilirsin ama tamamen çözüm değil en iyi method şampiyon seçiminde inject etmek sonra oyunun açılmasını beklemek

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
şampiyon seçiminde inject etcem düzelirse eğer haber vericem tekrardan teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Çözüldü sorun arkadaşlar kendi kendine düzeldi arada yine çöküyor ama genel olarak düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...