Script kullanan birisiyim ve Kullanmayabilirsin demeniz çok katkıda bulundu teşekkür ederimHileyi kullanmayabilirsin.Ya da temiz kurulum yapabilirsin... Bende nadir oluyor
direkt lol çöküyor restart atmadanda kapanmıyor oyunHerhangi bir hata veriyor mu yoksa hiçbir şey demeden crash mı atıyor?
sistemın kotu olablır ben onceden yapıyodum bısey olmuyodu
sistemin kötüdür bendede çöküyor çökmek değilş alıdna dırr diye ses gleip ekran bozuluyor bu pc de diğer pcmde hiç çökmüyor ama oda ablam arada veriyor
Sistemim ile alakasız 2 tane ayrı pcde denedim diyorum arkadaslar özellikleri güncelleyerek yazdım zaten işlemcim 9.nesil diye tam performans alamıyorum onun harici lag drop yok1 saniye sistem bilgilerinizi tahmin etmeye çalışıyorum.
sistemın kötü kardaşdirekt lol çöküyor restart atmadanda kapanmıyor oyun
Post automatically merged:
Sistemim ile alakasız 2 tane ayrı pcde denedim diyorum arkadaslar özellikleri güncelleyerek yazdım zaten işlemcim 9.nesil diye tam performans alamıyorum onun harici lag drop yok
sistemın kötü kardaş
kanka format at çökmesi çok mantıksızDediğine katılmıyorum ortalama üstü bir sistem rahat rahat her oyunu akıcı ve dropsuz oynatıyor
eyvallah reis sayende bende çözdum hepsini yaptımBende nadir yaşıyorum
1- c dizinindeki BogaRipper dosyasını silebilirsin
2- Çalıştır ' prefetch ' içinde ki dosyaları silebilirsin
3- Çalıştır ' temp ' içinde ki dosyaları silebilirsin
4- Çalıştır ' %temp% ' içinde ki dosyaları silebilirsin
yardımınız için teşekkür ederim deneyeceğimMerhabalar
1-Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
4-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
5- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın , sorunun devamı halinde bana Özel konuşmadan ulaşabilirsiniz.
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?