dostum bence sence kaynaklı bir sorun ben kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadımben tam anlamıyla öyle düşünmüyorum kusursuz skill atmasından bahsediyorum ve mesela 14 ping alıyorsam ayarlardan game ping 35 yapınca zed skill kaçırmıyor ama kendi pingime ayarlarsam skill tuttramıyor.
ya sen hileyi kullanamıyorsun bile nerden bilebilirsin kiSenle kaynaklı kanki
sende daha önce kullanmadın onaylı + olman lazımdostum bence sence kaynaklı bir sorun ben kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadım
Evet özellikle morgana berbat ya tutması için aranda mesafe olmayacak resmen bu ping ayarından sonra morgana denemedim ama genel olarak skillshot karakterlerinde gerçekten bir iyileşme varaynı sorun bende de var oragna oynuyorum q sunu cok geriye atıyo
acaba aynı sorun mu yoıksa başka bişey mi ayarlamılıyım ?
aynı sorun bende de var kankam 1 haftadır uğraşıyorum çözenedim halaŞöyle bir durumu keşfettim ping ayarlaması kusurlu çalışıyor mesela eğer pinginiz 14 ise ve siz ayarlar kısmından 14 yaparsanız bu durumu bariz şekilde değiştiriyor ve skilleri bayağı kötü atıyor ve sadece skillerle kalmıyor dodge, farm, oto attack, spell kullanımını da kötü yönde etkiliyor kendimce tam anlamıyla düzeltemesem de 14 ping alıyorsam 28 yapıyorum ve daha etken durumda daha güzel combo yapıp skilleri tutturuyor. Bu konuda kodlamayla herhangi bir düzeltme yapılamaz ama bence bu şöyle olabilir diye düşünüyorum mesela kendi pingimiz 14 ise oyunu scriptin etki etme süresini deneme yanılmayla ayarlayabiliriz.
internetine bağlı pingde olabilirŞöyle bir durumu keşfettim ping ayarlaması kusurlu çalışıyor mesela eğer pinginiz 14 ise ve siz ayarlar kısmından 14 yaparsanız bu durumu bariz şekilde değiştiriyor ve skilleri bayağı kötü atıyor ve sadece skillerle kalmıyor dodge, farm, oto attack, spell kullanımını da kötü yönde etkiliyor kendimce tam anlamıyla düzeltemesem de 14 ping alıyorsam 28 yapıyorum ve daha etken durumda daha güzel combo yapıp skilleri tutturuyor. Bu konuda kodlamayla herhangi bir düzeltme yapılamaz ama bence bu şöyle olabilir diye düşünüyorum mesela kendi pingimiz 14 ise oyunu scriptin etki etme süresini deneme yanılmayla ayarlayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?