her oyun net birisi şikayet ediyor ama ban yüzü görmedim ve challanger config iyidir tavsiyemdiraga deneme artık config ben 5/6 farklı hesap açıp config denedim hepsi banlıyo configler banı atıyo artık
default un hero uyum resimi varmı S++ S A fln diye hangi herolar daha iyiConfig kullanmayin default kullanın arkadaşlar configler anlamsız Default deneyin aydinlanirsiniz rage oynayacaksan zaten full kite karakteri al
FLAGlanmış olabilirsin sc ile 0 dan 100 lvl e car kastim hesap hayla duruyor cha config ile yanlış bilgi vermeyelimaga deneme artık config ben 5/6 farklı hesap açıp config denedim hepsi banlıyo configler banı atıyo artık
aynn bende dendeim nedense bad atıyoraga deneme artık config ben 5/6 farklı hesap açıp config denedim hepsi banlıyo configler banı atıyo artık
bence de haklı. configler bazı konularda no-safe bırakabiliyorgenel olarak config kullanmanızı onermiyorum knkiler default ayarlarda minik oynayarak hem aşırı rage hemde safe oynatabilirsiniz
Suanlık config kullanmamanı tavsiye ederim çünkü config de ban atabiliyor ufak bir ihtimal o yüzden bence suanlık kendin oyna daha iyiBayağıdır deneme içerisindeyim, şu anlık Challenger Config rage geliyor. Sizin önerdiğiniz rage Config var mı?
reis ne ara kullandında ban yedin yanlış bilgi vermeyelimSuanlık config kullanmamanı tavsiye ederim çünkü config de ban atabiliyor ufak bir ihtimal o yüzden bence suanlık kendin oyna daha iyi
legit lazım değil bana rage lazım kanka teşekkürler önermen için.hepsi aynı kanka sadece bazı misc ayarları farklı rage legıt falan ayar yok ha legit istersın ezevade kapatıp oynarsın dodge kapatırsın öyle
default denemedim hiç çünkü hile ayarı konusunda bi becerim yok çok ufak şeyleri düzeltebiliyorum teşekkürler.Config kullanmayin default kullanın arkadaşlar configler anlamsız Default deneyin aydinlanirsiniz rage oynayacaksan zaten full kite karakteri al
Şuanda safe yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir ban söz konusu değil.hocam tr de olmuyor beni tüm takım report ediyor
bir tür ayar default ayarlarının düzenlenmiş hali buraya tıklayarak bulabilirsiniz.cha confing ne oluyor acaba ve nasıl çalıştırılıyor söylermisiniz