- Konuyu başlatan
Uzman Üye
herkes vayne demiş ama Sc ile en kötü oynadığım her Vayne)
adc de kogmaw olmazsa olmaztamamdır konuyu takipte kalmanı tavsiye ederim
çok iyi tebrikler
darius, vayne,lee bu tarz çarlar oynaLpReborn kullanarak yeni hesapta rank kasmak istiyorum. önereceğiniz şampiyonlar neler. Reborn ile uyumlu çalışan script ile güçlü olan şampiyonlar ?
mid yasuo yone solo vayne darius garen adc ashe vayne caitlyn sup yummi ve sennaLpReborn kullanarak yeni hesapta rank kasmak istiyorum. önereceğiniz şampiyonlar neler. Reborn ile uyumlu çalışan script ile güçlü olan şampiyonlar ?
jinx ile yanında düzgün bir sup olursa rahat 2v8 atabiliyor musun denedin mi ?aa atanları denemeni öneririm, jinx denedim gerçekten muazzam oluyo, yanına peel atan bir sup alındığında daha iyi
ire tw al yok etLpReborn kullanarak yeni hesapta rank kasmak istiyorum. önereceğiniz şampiyonlar neler. Reborn ile uyumlu çalışan script ile güçlü olan şampiyonlar ?
LpReborn kullanarak yeni hesapta rank kasmak istiyorum. önereceğiniz şampiyonlar neler. Reborn ile uyumlu çalışan script ile güçlü olan şampiyonlar ?
vayne tavsiye ederim hilede baya güzelLpReborn kullanarak yeni hesapta rank kasmak istiyorum. önereceğiniz şampiyonlar neler. Reborn ile uyumlu çalışan script ile güçlü olan şampiyonlar ?