Çözüldü LPReborn Scirpt Oyundan Atma Sorunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhabalar
bununla ilgili bir konu vardı fakat ne yaptıysam gene aynı şekilde "BİP" sesiyle birlikte oyunum donuyor ve crash verıyor ne yaptıysam olmadı ekstra bir blitz discord professor.gg fln kullanmıyorum . (discord var fakat oyun içi HUD vs kapalı zaten kullanmayıda sevmıyorum.)
222.png
3333.png

vanguard açık oldugu için olabilirmi ?

işletim sistemi : win11
driverlar güncel , ekstra bileşenler vs yüklenmiş vaziyette
sc'siz lol veya farklı oyunlarda herhangi bir hata ve crash atma gibi sorunlarım olmuyor.(diğer hileleri kullandım fakat bir sorun yok.)
teşekkürler

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
knk hile ara sıra atıyor zaten youtube ta görmüştüm tekrar gir dene belki olur
merhaba , deniyorum fakat yine aynı atıyor 2-3 kere denedım belkı 4-5 hatırlamıyorum ama olmuyor en son geldim ve konu açtım sorunu farklı bir şekilde çözenler vardır o yüzden tazeledım konuyu çünkü sorunum çözülmedi. tavsiyen için sağol

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
kankam bazen ilk seferde yüklenirken çökebiliyor bana ilk seferlerde çok olmuştu şimdilerde hiç olmuyor fakat bende "eski dx9 modunu tercih et" modu kapalı

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kankam bazen ilk seferde yüklenirken çökebiliyor bana ilk seferlerde çok olmuştu şimdilerde hiç olmuyor fakat bende "eski dx9 modunu tercih et" modu kapalı
o ayarı kapatıp denicem birde bende senın gıbı düşünmüştüm sürekli girince düzelir fln fakat yok yıne aynı crashler sureklı oldu bazen olmadı bazen pc sıfırdan acınca pat dıye sc gelıyordu 2veya 3 oyunlarda sürekli atmalar başlıyor ve artık gittiği yere kadar.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba scripti oyun içi injectliyorsan şampiyon seçim ekranında 10 saniye kala loadlayıp dene. Ayrıca win11 derleme numarası nedir? belirli sürümlerde sorunsuz çalışıyor çünkü.

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba scripti oyun içi injectliyorsan şampiyon seçim ekranında 10 saniye kala loadlayıp dene. Ayrıca win11 derleme numarası nedir? belirli sürümlerde sorunsuz çalışıyor çünkü.
windows 11 Pro 21H2 İS derlemesi: 22000.856
Post automatically merged:

%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Yapmayı bilmiyorsanız linke gidin ;
https://memoryhackers.org/konular/temp-temp-ve-prefetch-otomatik-temizleme-dosyasi.241427/

Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun.

Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
denedım ve fakat gene 2.oyunda 3. injecte anca açıldı diğer oyunun başında crashledi neden böyle yapıyor anlamış değilim

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
windows 11 Pro 21H2 İS derlemesi: 22000.856
Post automatically merged:

denedım ve fakat gene 2.oyunda 3. injecte anca açıldı diğer oyunun başında crashledi neden böyle yapıyor anlamış değilim
w11 işletim sistemi ile ılgılı olabılır w10 a geçmenızı tavsıye edıyorum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...