w11 işletim sistemi ile ılgılı olabılır w10 a geçmenızı tavsıye edıyorum.windows 11 Pro 21H2 İS derlemesi: 22000.856
Post automatically merged:
denedım ve fakat gene 2.oyunda 3. injecte anca açıldı diğer oyunun başında crashledi neden böyle yapıyor anlamış değilim
merhaba , deniyorum fakat yine aynı atıyor 2-3 kere denedım belkı 4-5 hatırlamıyorum ama olmuyor en son geldim ve konu açtım sorunu farklı bir şekilde çözenler vardır o yüzden tazeledım konuyu çünkü sorunum çözülmedi. tavsiyen için sağolknk hile ara sıra atıyor zaten youtube ta görmüştüm tekrar gir dene belki olur
o ayarı kapatıp denicem birde bende senın gıbı düşünmüştüm sürekli girince düzelir fln fakat yok yıne aynı crashler sureklı oldu bazen olmadı bazen pc sıfırdan acınca pat dıye sc gelıyordu 2veya 3 oyunlarda sürekli atmalar başlıyor ve artık gittiği yere kadar.kankam bazen ilk seferde yüklenirken çökebiliyor bana ilk seferlerde çok olmuştu şimdilerde hiç olmuyor fakat bende "eski dx9 modunu tercih et" modu kapalı
yazdıgım gibi herşey kurulu eksık hiçbirşey yok kralkanka eksik driverlar vardır directx gibi onları yap
windows 11 Pro 21H2 İS derlemesi: 22000.856Merhaba scripti oyun içi injectliyorsan şampiyon seçim ekranında 10 saniye kala loadlayıp dene. Ayrıca win11 derleme numarası nedir? belirli sürümlerde sorunsuz çalışıyor çünkü.
denedım ve fakat gene 2.oyunda 3. injecte anca açıldı diğer oyunun başında crashledi neden böyle yapıyor anlamış değilim%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Yapmayı bilmiyorsanız linke gidin ;
https://memoryhackers.org/konular/temp-temp-ve-prefetch-otomatik-temizleme-dosyasi.241427/
Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun.
Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
w11 işletim sistemi ile ılgılı olabılır w10 a geçmenızı tavsıye edıyorum.windows 11 Pro 21H2 İS derlemesi: 22000.856
Post automatically merged:
denedım ve fakat gene 2.oyunda 3. injecte anca açıldı diğer oyunun başında crashledi neden böyle yapıyor anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?