knk garanti kog'maw yanınada bi lulu duo olsun ama garanti diamonda çıkarsınarkadaşlar merhaba yeni çar kasıyorum LPReborn scirptiyle başlangıçta farm yaparak oyun taşınır mı sizce ne düşünüyorsunuz veya şu hero 1vs9 oyun taşır dediginiz herolar varmı lig kasmak için siz hangi champları kullanıyorsunuz?
bana göre adc çarları ile daha hızlı kasarsınarkadaşlar merhaba yeni çar kasıyorum LPReborn scirptiyle başlangıçta farm yaparak oyun taşınır mı sizce ne düşünüyorsunuz veya şu hero 1vs9 oyun taşır dediginiz herolar varmı lig kasmak için siz hangi champları kullanıyorsunuz?
yükselirsin, ama zed ire yasuo ve pyke öneririm daha iyi oluyorarkadaşlar merhaba yeni çar kasıyorum LPReborn scirptiyle başlangıçta farm yaparak oyun taşınır mı sizce ne düşünüyorsunuz veya şu hero 1vs9 oyun taşır dediginiz herolar varmı lig kasmak için siz hangi champları kullanıyorsunuz?
1 vs 1 de lwl 1 de mordeyi tokatladıarkadaşlar merhaba yeni çar kasıyorum LPReborn scirptiyle başlangıçta farm yaparak oyun taşınır mı sizce ne düşünüyorsunuz veya şu hero 1vs9 oyun taşır dediginiz herolar varmı lig kasmak için siz hangi champları kullanıyorsunuz?
Kanka farmla Harita takip et Bide TP al Zaten late e Kalırsa hero çok güçlü. Önemli olan erken 16 olabilmekarkadaşlar merhaba yeni çar kasıyorum LPReborn scirptiyle başlangıçta farm yaparak oyun taşınır mı sizce ne düşünüyorsunuz veya şu hero 1vs9 oyun taşır dediginiz herolar varmı lig kasmak için siz hangi champları kullanıyorsunuz?