Çözüldü Lpreborn script ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler kayn gıbı herolar oynamak ıstıyorum fakat cogu herolarda script aktif hale gelmıyo urfspam felan yazıyor boşluga bastıgımda ne kombo yapıyo yada v ye bastıgımda orman kesıyo (sadece duz vurus atıyor) skıllerı kullanmıyo yanı napabılırım

Ekli dosyalar

• resim_2022-09-22_043015338.png
    resim_2022-09-22_043015338.png
    434 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
Beyler kayn gıbı herolar oynamak ıstıyorum fakat cogu herolarda script aktif hale gelmıyo urfspam felan yazıyor boşluga bastıgımda ne kombo yapıyo yada v ye bastıgımda orman kesıyo (sadece duz vurus atıyor) skıllerı kullanmıyo yanı napabılırım
Dostum Script her heroda uyumlu çalışmıyor uyumlu herolar zaten belli olan herolardır Kayn gibi veya oyuna yeni gelmiş karakterler sc ye uyumlu değil Challanger için en uyumlu heroları aşağı bırakıyorum.

my-image (1).png
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Dostum Script her heroda uyumlu çalışmıyor uyumlu herolar zaten belli olan herolardır Kayn gibi veya oyuna yeni gelmiş karakterler sc ye uyumlu değil Challanger için en uyumlu heroları aşağı bırakıyorum.

my-image (1).png

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tierlistdeki şampiyonları oynamalısın veya config düzenlemeyi biliyorsan biraz uğraşman lazım

Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lee si ninkini çok merak ediyorum onaylı üye alayım denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...