Beyler kayn gıbı herolar oynamak ıstıyorum fakat cogu herolarda script aktif hale gelmıyo urfspam felan yazıyor boşluga bastıgımda ne kombo yapıyo yada v ye bastıgımda orman kesıyo (sadece duz vurus atıyor) skıllerı kullanmıyo yanı napabılırım
Dostum Script her heroda uyumlu çalışmıyor uyumlu herolar zaten belli olan herolardır Kayn gibi veya oyuna yeni gelmiş karakterler sc ye uyumlu değil Challanger için en uyumlu heroları aşağı bırakıyorum.Beyler kayn gıbı herolar oynamak ıstıyorum fakat cogu herolarda script aktif hale gelmıyo urfspam felan yazıyor boşluga bastıgımda ne kombo yapıyo yada v ye bastıgımda orman kesıyo (sadece duz vurus atıyor) skıllerı kullanmıyo yanı napabılırım
Dostum Script her heroda uyumlu çalışmıyor uyumlu herolar zaten belli olan herolardır Kayn gibi veya oyuna yeni gelmiş karakterler sc ye uyumlu değil Challanger için en uyumlu heroları aşağı bırakıyorum.Beyler kayn gıbı herolar oynamak ıstıyorum fakat cogu herolarda script aktif hale gelmıyo urfspam felan yazıyor boşluga bastıgımda ne kombo yapıyo yada v ye bastıgımda orman kesıyo (sadece duz vurus atıyor) skıllerı kullanmıyo yanı napabılırım
Irelia realmente e muito bomDude Script não funciona compatível em todos os heróis compatíveis com heróis já são certos heróis como Kayn ou novos personagens que acabaram de chegar ao jogo não são compatíveis com sc Eu deixo para baixo os heróis mais compatíveis para Challanger.
Ekli dosyayı görüntüle 78840