Onaylı üye olduktan sonra RAR'daki dosyayı çıkart oyuna girmeden aç oyuna girince karakteri gördükten sonra yukarıda adının yanındaki hack Center'e bas oradan LoL'ü bul sağ tarafta lpborn var onua tıkla yükle de biraz bekle gelecek Shift'e basarak ayarlarını yapabilirsin space basılı tutarsan kombo yapar C ye basarsan minyon son vuruş ve ayarlarına göre adamı dürtersin.
onaylı üye olduktan sonra rardaki dosyayı çıkart oyuna girmeden aç oyuna girince karakteri gördükten sonra yukarda adının yanındaki hack centere bas ordan lolü bul sağ tarafta lpborn var onua tıkla yükle de biraz bekle gelecek shifte basarak ayarlarını yapabilirsin space basılı tutarsan kombo yapar c ye basarsan minyon son vuruş ve ayarlarına göre adamı dürtersin
site de ki ana sayfaya girip konulara bakarsan tıkladıgında onca kişi yardım için mesaj yazmış sende bildiğin konulara mesaj yazarsan mesaj sayın yükselir
site de ki ana sayfaya girip konulara bakarsan tıkladıgında onca kişi yardım için mesaj yazmış sende bildiğin konulara mesaj yazarsan mesaj sayın yükselir
onaylı üye olduktan sonra hileyi kullanmaya başlarsan ve bazı herolarda saçma hareketler yaparsa bu sitede challenger config var onu kullanmanı tavsiye ederim
Öncelikle Forumda zaman geçir zaten arkadaşların çoğu bu konuyla ilgili bir çok konu açıyorlar onaylı üye olmakla başlamalısın hileyi ancak onaylı üye olunca kullanabiliyorsun hileyi kullanmaya başladıktan sonra config ayarlaman lazım onun linkini buraya atıyorum 'https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/' burada nasıl yapman gerektiğini anlatıyor config yaptınktan sonra sadece yapman gereken space combo yapıyor V tusu ile koridoru itiyor C tuşu minyona son vuruş ve karşı rakibi dürtme X tuşu minyona son vuruş yapar Shift tuşu ile Script menüsü açılıyor bazı heroların en alt satırda ismi yazıyor oraya gelip configi aktif etmen gerekiyor aktif etmezsen Sc çalışmaz dostum saygılar.
Konu nasıl kullanıldığıyla ilgilydi ancak anladığım kadarıyla erişim sağlayamamışsın hileye tam olarak yeni olduğun için. Diğer arkadaşlarında dediği gibi mesaj ve gün şartlarını yerine getirdiğinde rol veriliyor ama sana tavsiyem siteye alışman ve sadece hile için girmemen. Ortamı vs çok iyi bir site
kanka önce burdan uygulamayı indir ardından açıp site de giriş yapıp game bölümüne girip örnek lol orda ki scye yükle diyip ardından oyunu açman lazım adminler gereken videoları çekiyor ordan da bakabilirsin