UvisTR
Onaylı Üye
Engine Soul script veya penta sharp kullanılır mı? Kullanmış olanlar bilgi verirse mutlu olurum
Moderatörün son düzenlenenleri:
çok teşekkür ederim birde bir de kadarıyla 2.bandan sonra HWID atılıyor doğru mu?Pentasharp dediğimiz zaten toir base bir script, aynısı, farkı yok. Onun dışında Engine Soul, ondan kat kat daha iyi diyebilirim. Alacaksan ES alabilirsin, ama şunu unutma: Ban yediğin zaman, ES'in spoofer'ı delay ban'a dönüştürüyor, yani HWID'i tamamen kaldırmıyor, ban'ını.
İlk ban hwid olması lazım.çok teşekkür ederim birde bir de kadarıyla 2.bandan sonra HWID atılıyor doğru mu?
Perma atmaz riot, 4 ay yersin merak etme.peki delay bandan sonra perma mı valorantın kendisinde 1 ay sonra ban yersen perma oluyor ya o yüzden sordum
baya iyiymiş çok teşekkür ederimPerma atmaz riot, 4 ay yersin merak etme.
İyi forumlar dilerim.baya iyiymiş çok teşekkür ederim
Hocam es ne oluyo engine soul dimiPentasharp dediğimiz zaten toir base bir script, aynısı, farkı yok. Onun dışında Engine Soul, ondan kat kat daha iyi diyebilirim. Alacaksan ES alabilirsin, ama şunu unutma: Ban yediğin zaman, ES'in spoofer'ı delay ban'a dönüştürüyor, yani HWID'i tamamen kaldırmıyor, ban'ını.
Evet.Hocam es ne oluyo engine soul dimi
Hocam engine soul çöp diyolar hesabım çok kaliteli değil ban yiyebilir sıkıntı yok toir denedim çöp baya 40 lira zaten ban yemedim ama macosa vg geldimi bide hanbot bypasslar ne kadar hanbotla birlikte ondan ban yermiyim
Pub olarak her halükarda yersin evet ve macOS'a geldi evet gömülü şekilde geldi ben macOS'ta birkaç ay oynadım ama sonrasında geldi normal windows'tayım artık es-hanbot-bgx detect script'lerdir bypass falan hikaye.Hocam engine soul çöp diyolar hesabım çok kaliteli değil ban yiyebilir sıkıntı yok toir denedim çöp baya 40 lira zaten ban yemedim ama macosa vg geldimi bide hanbot bypasslar ne kadar hanbotla birlikte ondan ban yermiyim
Linüxe yüklenmiyo yüklense zaten linüx geçmek istiyom bide linüxde hile yok zatenPub olarak her halükarda yersin evet ve macOS'a geldi evet gömülü şekilde geldi ben macOS'ta birkaç ay oynadım ama sonrasında geldi normal windows'tayım artık es-hanbot-bgx detect script'lerdir bypass falan hikaye.
o zaman es kullanabilirsinLinüxe yüklenmiyo yüklense zaten linüx geçmek istiyom bide linüxde hile yok zaten
Ben öylesine oynayacağım gibi bişey eğlenerek oynayabileceğim bi script varmı toir kadar kötü olmayan ama ucuz es felan gibi ban yesemde sıkıntı değil
Nerden alabilirimo zaman es kullanabilirsin
enginesoul.ggNerden alabilirim
discord'larına gidin oradan reseller olan kişilerden de alabilirsinizSitelerinde btc ile satıyolar