Engine Soul veya Pentasharp Kullanılır mı?

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Engine Soul script veya penta sharp kullanılır mı? Kullanmış olanlar bilgi verirse mutlu olurum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Pentasharp dediğimiz zaten toir base bir script, aynısı, farkı yok. Onun dışında Engine Soul, ondan kat kat daha iyi diyebilirim. Alacaksan ES alabilirsin, ama şunu unutma: Ban yediğin zaman, ES'in spoofer'ı delay ban'a dönüştürüyor, yani HWID'i tamamen kaldırmıyor, ban'ını.

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Pentasharp dediğimiz zaten toir base bir script, aynısı, farkı yok. Onun dışında Engine Soul, ondan kat kat daha iyi diyebilirim. Alacaksan ES alabilirsin, ama şunu unutma: Ban yediğin zaman, ES'in spoofer'ı delay ban'a dönüştürüyor, yani HWID'i tamamen kaldırmıyor, ban'ını.
çok teşekkür ederim birde bir de kadarıyla 2.bandan sonra HWID atılıyor doğru mu?
ve delay ban ortalam kaç ay sürer acaba valorant gibi 1 ay mı

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
peki delay bandan sonra perma mı valorantın kendisinde 1 ay sonra ban yersen perma oluyor ya o yüzden sordum

Üye
Hocam es ne oluyo engine soul dimi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam engine soul çöp diyolar hesabım çok kaliteli değil ban yiyebilir sıkıntı yok toir denedim çöp baya 40 lira zaten ban yemedim ama macosa vg geldimi bide hanbot bypasslar ne kadar hanbotla birlikte ondan ban yermiyim
Pub olarak her halükarda yersin evet ve macOS'a geldi evet gömülü şekilde geldi ben macOS'ta birkaç ay oynadım ama sonrasında geldi normal windows'tayım artık es-hanbot-bgx detect script'lerdir bypass falan hikaye.

Üye
Pub olarak her halükarda yersin evet ve macOS'a geldi evet gömülü şekilde geldi ben macOS'ta birkaç ay oynadım ama sonrasında geldi normal windows'tayım artık es-hanbot-bgx detect script'lerdir bypass falan hikaye.
Linüxe yüklenmiyo yüklense zaten linüx geçmek istiyom bide linüxde hile yok zaten

Ben öylesine oynayacağım gibi bişey eğlenerek oynayabileceğim bi script varmı toir kadar kötü olmayan ama ucuz es felan gibi ban yesemde sıkıntı değil

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Linüxe yüklenmiyo yüklense zaten linüx geçmek istiyom bide linüxde hile yok zaten

Ben öylesine oynayacağım gibi bişey eğlenerek oynayabileceğim bi script varmı toir kadar kötü olmayan ama ucuz es felan gibi ban yesemde sıkıntı değil
o zaman es kullanabilirsin