Çözüldü LPReborn scripti yüklenirken XFProject hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
memoryUI ı açıyorum oyuna girmeden önce oyuna girdikten sonra lprebornu açıyorum memoryUI kendi kendine kapanıyor site UI ı açın die uyarı veriyor açıyorum bu sefer de işlem yapılmayı bekliyorda kalıyor ne yapmam lazım

Çözüm
Selamlar, LPRebrorn scripti güncellendi win + r yaprak çalıştırı açıp sırasıyla temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyin ve hileyi açmayı tekrar deneyin.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, LPRebrorn scripti güncellendi win + r yaprak çalıştırı açıp sırasıyla temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyin ve hileyi açmayı tekrar deneyin.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dediklerini yaptim ise yaramadi hala ayni sey oluyor eger oyuna girmeden scti acarsam %100 downloaded diyor sc kapaniyor oyun icinde scyi acmaya calisirsam memoryui kapaniyor bir daha actigimda islem bekleniyor diyor acaba pc win 11 oldugundan kaynakli mi

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Dediklerini yaptim ise yaramadi hala ayni sey oluyor eger oyuna girmeden scti acarsam %100 downloaded diyor sc kapaniyor oyun icinde scyi acmaya calisirsam memoryui kapaniyor bir daha actigimda islem bekleniyor diyor acaba pc win 11 oldugundan kaynakli mi
Evet muhtemelen windows 11 işletim sisteminden dolayı hata alıyorsunuz 21H2 Yada 22H2 beta sürümlerini desteklemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...