Lpreborn scsinde ban yiyen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
şuana kadar kullanan arkadaşlar ban yiyen varmı not : bilgisi olanlar yazsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende sordum fakat yokmuş şuan için

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şuana kadar kullanan arkadaşlar ban yiyen varmı not : bilgisi olanlar yazsın
Bgx kısa süre önce bozuldu yani kullanılmayacak hale geldi , onun için LPReborn dan devam et daha güvenli bir sorunu da yok.Bgx kullanıyormusun bilmiyorum ama kullanma diye onunda bilgisini vereyim dedim.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kaç el atıp ta yedin kanka
ben yedim ana hesaptan
Post automatically merged:

Bgx kısa süre önce bozuldu yani kullanılmayacak hale geldi , onun için LPReborn dan devam et daha güvenli bir sorunu da yok.Bgx kullanıyormusun bilmiyorum ama kullanma diye onunda bilgisini vereyim dedim.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)
hiç kullanmadım da lpreborn a başlıcam ban yedirtmezse

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
lp rebornda problem yok oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şuana kadar yiyen olmamış ama yinede bir risk içeriyor

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam belli etme durumuna göre değişir exploit kullanırsanız sion yasuo gibi sion exploiti gecenlerde kalktı ama yasuo exploiti duruyor hala hızlı hortum atma eğer exploit acarak oynarsanız ve bilgili biri denk gelirse tek tickete öteki tarafı görürsünüz fakat böyle legit oynarım derseniz arada evade kapatma falan not : evade dodge atması ben legit oynarak suana kadar ban yemedim 4 ay falan oldu hicbir problem görmedim eğer belli ederseniz orası belli zaten :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam belli etme durumuna göre değişir exploit kullanırsanız sion yasuo gibi sion exploiti gecenlerde kalktı ama yasuo exploiti duruyor hala hızlı hortum atma eğer exploit acarak oynarsanız ve bilgili biri denk gelirse tek tickete öteki tarafı görürsünüz fakat böyle legit oynarım derseniz arada evade kapatma falan not : evade dodge atması ben legit oynarak suana kadar ban yemedim 4 ay falan oldu hicbir problem görmedim eğer belli ederseniz orası belli zaten :D
only dangerous mu oynuyosun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hayır dedigim gibi direk evade kapatıyorum ayarlarda zaten skillerin barlarını acma özelliği var onu acarsanız cok kolay birşekilde dodge atarsınız kendiniz bile
nasıl açıyoruz reis detaylı anlatabilirmisin evadeyi nrden kapatıyoz bide

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
nasıl açıyoruz reis detaylı anlatabilirmisin evadeyi nrden kapatıyoz bide
evadeyi k tusu ile kapatabilirsiniz hocam eğer tusu değiştirmediyseniz eğer değiştirdiyseniz bilemem zaten dodge spellerini görmeyi ise discord ekranı acarsanız tarif edebilirim şuan aklımda değil ezber yapmadım sonucta ama o da evade kısmındaydı diye hatırlıyorum eğer yardıma ihtiyacı olan varsa B4NKAİ! Sex or ex#0663 dc adresim ve hile hakkında sorusu olan varsa işte dodge atarken flash falan atıyor bazı skillere atmıyor onları falan da acmak icin sorabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanki risk içerir mi içerir cok fazla dodge oynarsan adamlarda reportlarsa yersin ama ben 0 levelden 40 lv e kadar oynadım hiçbişeyim yok 0 ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...