Bgx kısa süre önce bozuldu yani kullanılmayacak hale geldi , onun için LPReborn dan devam et daha güvenli bir sorunu da yok.Bgx kullanıyormusun bilmiyorum ama kullanma diye onunda bilgisini vereyim dedim.şuana kadar kullanan arkadaşlar ban yiyen varmı not : bilgisi olanlar yazsın
ben yedim ana hesaptan
hiç kullanmadım da lpreborn a başlıcam ban yedirtmezseBgx kısa süre önce bozuldu yani kullanılmayacak hale geldi , onun için LPReborn dan devam et daha güvenli bir sorunu da yok.Bgx kullanıyormusun bilmiyorum ama kullanma diye onunda bilgisini vereyim dedim.
Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim.![]()
reis kaç günde yedin ne kadar oynadınbende yedim 2 hesap gitti
lol scripti kanka oynadıysan bilirsin illao ne knk bilmiyorum
only dangerous mu oynuyosunhocam belli etme durumuna göre değişir exploit kullanırsanız sion yasuo gibi sion exploiti gecenlerde kalktı ama yasuo exploiti duruyor hala hızlı hortum atma eğer exploit acarak oynarsanız ve bilgili biri denk gelirse tek tickete öteki tarafı görürsünüz fakat böyle legit oynarım derseniz arada evade kapatma falan not : evade dodge atması ben legit oynarak suana kadar ban yemedim 4 ay falan oldu hicbir problem görmedim eğer belli ederseniz orası belli zaten![]()
hayır dedigim gibi direk evade kapatıyorum ayarlarda zaten skillerin barlarını acma özelliği var onu acarsanız cok kolay birşekilde dodge atarsınız kendiniz bileonly dangerous mu oynuyosun
nasıl açıyoruz reis detaylı anlatabilirmisin evadeyi nrden kapatıyoz bidehayır dedigim gibi direk evade kapatıyorum ayarlarda zaten skillerin barlarını acma özelliği var onu acarsanız cok kolay birşekilde dodge atarsınız kendiniz bile
evadeyi k tusu ile kapatabilirsiniz hocam eğer tusu değiştirmediyseniz eğer değiştirdiyseniz bilemem zaten dodge spellerini görmeyi ise discord ekranı acarsanız tarif edebilirim şuan aklımda değil ezber yapmadım sonucta ama o da evade kısmındaydı diye hatırlıyorum eğer yardıma ihtiyacı olan varsa B4NKAİ! Sex or ex#0663 dc adresim ve hile hakkında sorusu olan varsa işte dodge atarken flash falan atıyor bazı skillere atmıyor onları falan da acmak icin sorabilirsiniz.nasıl açıyoruz reis detaylı anlatabilirmisin evadeyi nrden kapatıyoz bide
anladım eyw reportlanmıyorum genelde bakacazher zaman kullanılır, asla yasaklanmaz, yalnızca birçok kez bildirilirseniz
peki bi ayarın felan varmı reis atabilirmisinkanki risk içerir mi içerir cok fazla dodge oynarsan adamlarda reportlarsa yersin ama ben 0 levelden 40 lv e kadar oynadım hiçbişeyim yok 0 ban
yok cano ya sadece dodge arasıra kullanıyorum o kadarpeki bi ayarın felan varmı reis atabilirmisin