LPReborn sezon 13 top ve mid şampiyonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şimdiden söyleyeyim script için çar önerin arkadaşlar
arkadaşlar 7k mavi öz war eskiden olsa gidip assasin açardım sylas zed vb. fakat şuan s13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hala alışamadım top lane ve mid lane için çar önerir misiniz SCRİPT İLE OYNAYACAĞIM
topta fiora oyna eğlenceli

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mid yasuo yone kata güzel oluyor
soloda yine yasuo yone aaatrox fiora illiaoi vayne
jgda kindred

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
urf spam ile nilah oynuyorum yanıma yuumi pet aldım 61 el 60 win şuan dene istersen sadece qsunu kullanıcaksın urf spamdan gerisi senin mekaniklerine kalmış

onun dışında darius aatrox viktor syndra lissandra ad neeko ve özellikle irelia güzel gibi

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
çok hızlı bir şekilde lig atlamak istiyorsan sydra ve cassiopeia tecih et cassiopeia özellikle çok güzel gidiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanki bence AATROX, SWAİN, YASUO, FİORA, VAYNE,YONE, Bunları bi denemelisin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Soloda camille,fiora,vayne
Midde Syndra,Viktor,Orianna (viktor ve orianna yavaş güçlenen şampiyonlar eğer ki saçma bir şekilde dakika 10 da 10 kill'in yoksa, o yüzden daha hızlı güçlenen şampiyonlar tavsiye ederim)

ahri,irelia,yone,yasuo gibi

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
urf spam ile nilah oynuyorum yanıma yuumi pet aldım 61 el 60 win şuan dene istersen sadece qsunu kullanıcaksın urf spamdan gerisi senin mekaniklerine kalmış

onun dışında darius aatrox viktor syndra lissandra ad neeko ve özellikle irelia güzel gibi
Hocam urf spam denedimde alakasız yerlere atıyor
Post automatically merged:

Aatrox, Volibear, Fiora, Katarina, Zed, Sylas, Fizz, Teemo, Yasuo, Vayne, Swain, Morde

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam urf spam denedimde alakasız yerlere atıyor
Post automatically merged:

Aatrox, Volibear, Fiora, Katarina, Zed, Sylas, Fizz, Teemo, Yasuo, Vayne, Swain, Morde
kanka urf spammer ayarlarını doğru yapman lazım radius kullanmaman lazım ve collision yada no collision kullanman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...