Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
Cassiop yada syndra mid kesinlikle dene oyun taşırsın değişiklik istersen viktor olabilir top ise illoi lane canavarı sadece e w yapsan bile late kalmadan win
top lanede en çok aatrox ve darius on plana çıkıyor mid lanede iste akali katarina zed bunlar daha ön planda yeni gelen itemler bu karakterlerin baya bi işine yaradı fazlaca buff aldılar
vayne,cassi,zed,tahm,cho falan ben genellikle adc çarları oynuyorum fakat önerebileceğim mid çarları olarak zed ve cassi var başka ne olabilir diye düşünürsek vlad vs.
Let me tell you in advance, suggest a czar for the script, friends. Friends, there are 7 thousand blue essences. In the past, I would go and open the assasin, Sylas Zed etc. but now season 13 came, like 1 month ago and I still couldn't get used to the characters. Can you recommend a czar for top lane and mid lane? I will play with the script.