Henüz cfgyi görmedik bu yüzden kesin bir şey demek zor. Artıları elbet olacaktır default confige göre iyi iş de yapabilir ama bunu denemeden bilemeyizyani shamanbey versiyonu gibi mi oluyor hilenin ?
Post automatically merged:
bide mesela farklılıklar daha pozitif mi oluyor
şimdiden ellerinize sağlık mükkemmel olduğuna eminim zevkle beklemekteyimSelamın aleykum mh kullanıcıları. ShamanBeyV2 calışmalarına başladım fakat LPRB güncellenmeden cfgyi paylaşamayacağım. Biliyorum bir çok kişi bekliyor. paylaşmak isterdim fakat biraz uzayacak gibi görünüyor LBRP güncellendiği an en son ayarları yapıp hayırlısıyla paylaşacağım. İyi Forumlar.
dcden cokca soru geldıgı için konuyu açtım.
discord dan mı paylasıcaksın burdan mı peki chlanger cınfigdden daha ıyı olurmu ?Selamın aleykum mh kullanıcıları. ShamanBeyV2 calışmalarına başladım fakat LPRB güncellenmeden cfgyi paylaşamayacağım. Biliyorum bir çok kişi bekliyor. paylaşmak isterdim fakat biraz uzayacak gibi görünüyor LBRP güncellendiği an en son ayarları yapıp hayırlısıyla paylaşacağım. İyi Forumlar.
kim olabilirshamanbey kim?
burayaNereye ve ne zaman atacaksın gerçekten denemek isterim chal cfg de bayağı eksik bulduğum şey var
lpreborn üzerinden ayar yapıyor ve ayar dosyalarını bizimle paylaşıyor cfg budur half life cfg Şi gibi desene![]()
Bana Gangplank ayarında yardım edermisinkim olabilir
Post automatically merged:
buraya
Yaklaşık olarak ne zaman paylaşırsın hocamSelamın aleykum mh kullanıcıları. ShamanBeyV2 calışmalarına başladım fakat LPRB güncellenmeden cfgyi paylaşamayacağım. Biliyorum bir çok kişi bekliyor. paylaşmak isterdim fakat biraz uzayacak gibi görünüyor LBRP güncellendiği an en son ayarları yapıp hayırlısıyla paylaşacağım. İyi Forumlar.