Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sion expoliti halen çalışıyor Başka paralı scriptlerde denedim Fakat burada çalışmıyor Çalışıyor ama adam yokken çalışıyor Antrenmanda deneyin az da olsa çalışıyor Ama zor
aga benim az önce maçıma geldi sion expliot çalışıyor ben memoryde çalıştıramadım ama adamınki paralıydı galiba baya 360 atıyordu kulenin etrafından dönüyordu çözemedim ben
Sion expoliti halen çalışıyor Başka paralı scriptlerde denedim Fakat burada çalışmıyor Çalışıyor ama adam yokken çalışıyor Antrenmanda deneyin az da olsa çalışıyor Ama zor
siondaki mouse yönüne doğru gitmesi fixlendi fakat hala herhangi bir targeta kilitlenebiliyor(yani hala çalışıyor). lprebornda denemedim ama diğer scriptlerde var
Bir kaç hafta önce sion oynuyordum Top laneden mid lane de ki akali ye ulti ile raom attım ulti ıskaladı ancak bir anda Ejder nehrine girmeden u çekti akali'ye kafa attı Exploit in kapandığını biliyordum... Riot un bu buğu çözdüğünü biliyordum gördüğüm olay karşısında dona kaldım. yani söylemeye çalıştığım şey şu bazen kafası eserse dediğimiz olay gerçekleşiyor. Not: o maçta ve daha sonra ki sion maçlarımda böyle utanç verici bir durum yaşamadım ve hesabım hala açık ban yemedim.