Çözüldü LPReborn Sion exploiti çalışıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sion exploit çalışmıyor mu arkadaşlar artık? Exploit seçeneği falan açık ama fareyi takip etmiyor, adama da kilitlenmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sion expoliti halen çalışıyor Başka paralı scriptlerde denedim Fakat burada çalışmıyor Çalışıyor ama adam yokken çalışıyor Antrenmanda deneyin az da olsa çalışıyor Ama zor
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aga benim az önce maçıma geldi sion expliot çalışıyor ben memoryde çalıştıramadım ama adamınki paralıydı galiba baya 360 atıyordu kulenin etrafından dönüyordu çözemedim ben

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sion expoliti halen çalışıyor Başka paralı scriptlerde denedim Fakat burada çalışmıyor Çalışıyor ama adam yokken çalışıyor Antrenmanda deneyin az da olsa çalışıyor Ama zor

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
siondaki mouse yönüne doğru gitmesi fixlendi fakat hala herhangi bir targeta kilitlenebiliyor(yani hala çalışıyor). lprebornda denemedim ama diğer scriptlerde var

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir kaç hafta önce sion oynuyordum Top laneden mid lane de ki akali ye ulti ile raom attım ulti ıskaladı ancak bir anda Ejder nehrine girmeden u çekti akali'ye kafa attı Exploit in kapandığını biliyordum... Riot un bu buğu çözdüğünü biliyordum gördüğüm olay karşısında dona kaldım. yani söylemeye çalıştığım şey şu bazen kafası eserse dediğimiz olay gerçekleşiyor. Not: o maçta ve daha sonra ki sion maçlarımda böyle utanç verici bir durum yaşamadım ve hesabım hala açık ban yemedim.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ben ant modunda denemiştim minyon veya kule yada adam. Görünce bozuluyordu ama basede
calisiyordu yanlış hatirlamiyorimsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...