Griffin Premium
iyi çalışmaz bence kled de tierliste bak bi derimKled için ne diyorsunuz peki
iyi çalışmaz bence kled de tierliste bak bi derimKled için ne diyorsunuz peki
Broken alinabilir lig kasilir bence ama sc kismini bilememKled için ne diyorsunuz peki
s+ da klediyi çalışmaz bence kled de tierliste bak bi derim
Ben denedim. Karşımda Sett vardı, koridoru kazandım, 4/1 çıktım ama takım trollediği için kaybettik. Yani lanede güçlü fakat taşıma potansiyeli çok yok diye düşünüyorum. En azından ben taşıyamadım script iles+ da kled![]()
tamamda kledin neyini kullanıcaksın scriptte scripte uygun çarları oynamanı tavsiye ederim bide mid adc oyna istersens+ da kled![]()
1- Kayle6300 mavi özüm var. En işlevsel scriptli ve en çok hasar çıkarabileceğim bir hero almak istiyorum. Aklımdan camille geçiyor. Fakat solodaki heroların hangileri scriptli hepsini bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Reis solo batırıyorlar hep. O yüzden solo istiyorum. ADC alsam adc solo batıyor. Solo alsam sup batıyor. Sup alsam adc çöp çıkıyor. Normalde main karakterlerim var ama script eğlenceli olduğu için oynuyorum.tamamda kledin neyini kullanıcaksın scriptte scripte uygun çarları oynamanı tavsiye ederim bide mid adc oyna istersen
Dostum early de safe kalıp tırpan al işini görür adamı yaklaştırmamaya çalış ve hep dürt adamı full farm odaklı oyna gank geldiğinde adamı kesin 2 iteme zaten aşırı güçleniyorsun.Vayne late game herosu kanka. Uzun sürmesi lazım oyunun. O vakte kadar zor ayakta duruyor. Heleki plat eloda vs yer bitirirler vayne i![]()
Camille SC ile pek iyi çalışmıyor.6300 mavi özüm var. En işlevsel scriptli ve en çok hasar çıkarabileceğim bir hero almak istiyorum. Aklımdan camille geçiyor. Fakat solodaki heroların hangileri scriptli hepsini bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.