18 Ara 2022 #1 antaressx Onaylı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 77 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Arkadaşlar, KDA kasmak için takım savaşından daha çok kill almaya, son hiti yapmaya yönelik bir ayar var mı? Bilen aydınlatabilir mi? Moderatörün son düzenlenenleri: 18 Ara 2022
Arkadaşlar, KDA kasmak için takım savaşından daha çok kill almaya, son hiti yapmaya yönelik bir ayar var mı? Bilen aydınlatabilir mi?
18 Ara 2022 #2 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI Target selector bölümünden Lowest healt seçeneğini seç. Yeter de artar. Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Ara 2022 Konuyu başlatan #3 antaressx Onaylı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 77 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Thinker' Alıntı: Target selector bölümünden Lowest healt seçeneğini seç. Yeter de artar. Genişletmek için tıklayın ... dostum öyle yaptım ama son hit atmaya odaklı olmuyor o ayar yine iş görüyor ama istediğim kadar değil :/ Oyla 0 Olumsuz oyla
Thinker' Alıntı: Target selector bölümünden Lowest healt seçeneğini seç. Yeter de artar. Genişletmek için tıklayın ... dostum öyle yaptım ama son hit atmaya odaklı olmuyor o ayar yine iş görüyor ama istediğim kadar değil :/
18 Ara 2022 #4 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI antaressx' Alıntı: dostum öyle yaptım ama son hit atmaya odaklı olmuyor o ayar yine iş görüyor ama istediğim kadar değil :/ Genişletmek için tıklayın ... Başka bir ayarın olduğunu düşünmüyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
antaressx' Alıntı: dostum öyle yaptım ama son hit atmaya odaklı olmuyor o ayar yine iş görüyor ama istediğim kadar değil :/ Genişletmek için tıklayın ... Başka bir ayarın olduğunu düşünmüyorum.