Çözüldü LPReborn sonlara doğru crash veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oyunun başlarında sorun yok fakat ortalarına gelindiğinde 10-15 dklarda last hit, combo yaparken ufak bir drop giriyor ve sonlara doğru bir anda crash veriyor.

Bilmiyorum, benden kaynaklı olabilir. Eski bir laptop kullanıyorum, benim tanımca comboya çok uzun süre tutunca kapanabiliyor çünkü 50-60 FPS üstünü göremiyorum haliyle 25-30'a düşünce kombo yapmaya çalışınca da yük mü biniyor, ne oluyor? Tam bilmiyorum ama oyun crash yiyor, birkaç konuya baktım denilenleri uyguladım fakat pek değişen bir şey görmedim ama öyle çok mühim bir sorun değil. Çok nadir çöküyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
İyi forumlar muhtemelen bir kaç programınız eksikliğinden oluşuyordur.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

4.png
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok nadir bana da veriyor böyle ilk qiyana oynadım 4 kere felan attı her r attında crash yedim sanırsam grafik ayarlarını biraz düşürmek lazım düşürdüm daha almadım crash

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim de inhibitör kulesi kırıldığı an çöküyor. Her oyun olmuyor ama çok can sıkıcı. Sistemimin kötü olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Üye
4 HİZMET YILI
eski bir laptop kullanıyorsan olabilir grafik kalitesini felan düşürebilirsin yada yapabileceğin fps arttırma yöntemleri var onları yaparsan işe yarayabilir

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aynısı bende de oluyor Chud - yetenek skillerini göster falan onları bakatırsan biraz da olsa iyi gelir

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
config işlemciye yükleniyorsa o yüzden kapanıyor olabilir sistemim düşük seviyedir ona göre bir lol ayarı yap yüksekteyse düşüğe al bide geforce experience indirebilirsin benim oyunlarıma baya katkısı oluyor sanada olabilir

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Scriptin optimizasyon sorunu var bu genel olarak script seçimi yaptığımız çarlarda çok oluyor mesela Jinx karakterinde 4 e yakın seçenek var onların çoğu crash verdirtiyor bu scriptin sorunu.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
İyi forumlar muhtemelen bir kaç programınız eksikliğinden oluşuyordur.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

4.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...