Çözüldü LPReborn sorun yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyunun ortasında atıyor yeniden bağlanıyorum hile kapanmış oluyor
discorddan scripti anlatabilcek varsa çok sevinirim
dc:Ogulkan#7316

Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın , sorunun devamı halinde bana Özel...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Her oyunda mı atıyor ? bende oyundan atma yok arada bir oluyordu tekrar aynı şekilde scripti yükleyip girmen gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende ara sıra atıyor ama donma filan varsa bi sil yükle veya temp leri boşalt derim

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın , sorunun devamı halinde bana Özel konuşmadan ulaşabilirsiniz.
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende de oyuna girdikten sonra siteden lprebornu indirdikten sonra inject yazısı geliyor ondan sonra oyun takılı kalıp kapanıyor her ilk açışımda bazen 2 3 defa tekrar tekrar indirip giriyorum oyuna hep bi 6 7 dk geç giriyorum bundan dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...