Developer
Seçkin Üye
Windows sürümünüzü konuda attığım gibi atar mısınızBahsettiğin sorunlar bende yok istersen hileyi tamamen temizle ve windowsu 21h2ye yükselt
Kanka urfmode yazan herolar sadece urf ta oynanabiliyor.Sc si yokmuş gibi düşün.Urfmode yi baya kurcaladım yok olmuyor.Güncellemeden sonra draven ve fiora da bozuk.Bu heroalrı alma.Öncelikle amacım kötülemek vesaire değil sorunları söyleyeceğim.
Configimden vesaire kaynaklı değil çünkü bütün dosyaları temizleyip sıfırdan tekrar kurulum yaptım yine de aynı sorunlar devam ediyor.
Default kullandığım halde yine de kontrol ettim.
Kullandığım işletim sistemi:
Ekli dosyayı görüntüle 76083
Sorunları şöyle sırayla yazayım;
1- Taliyah ve akaliye asla oto saldırmıyor, çemberde geldikleri gözükmüyor ve base vesaire attıklarıda gözükmüyor.
Eskiden böyle bir sorun yoktu. ( Bunlar karşıma gelip fark ettiğim herolar. )
2- Minyonlara bazen v,x fark etmez vurmuyor. Yani Son vuruş veya direkt ittirme bazen çalışmıyor ama yeni minyon dalgası gelince çalışıyor. ( 1,2 dalga sonra tekrar aynı şey, kısaca döngüye giriyor. )
Minyon sorunu bütün herolarda geçerli, jg vesaire oynarken yaratıklara da dalmıyor.( aynı üstteki mantık gibi bazen dalıyor bazen dalmıyor. )
Başka aklıma gelen sorun şimdilik yok.
Adminler vesaire bunları görsünler diye böyle bir konu açıyorum.
En azından bunlar düzeltilemeyecek veya üzerinde çalışıyor tarzı bilgi verirseniz güzel olur, iyi forumlar. @LeftSpace.
urfmode nerede yazıyorKanka urfmode yazan herolar sadece urf ta oynanabiliyor.Sc si yokmuş gibi düşün.Urfmode yi baya kurcaladım yok olmuyor.Güncellemeden sonra draven ve fiora da bozuk.Bu heroalrı alma.
Yeni güncellemeden sonra başladı.bu sorun ne zamandan beri var
knk allah için nerden biliyon bi açıklasana ya lütfenyeni güncellemede birçok şey değiştiği için problem çıkarıyor script sanırım senin yapabileceğin bir şey yok
birçok script platformu aynı sorunu yaşadı. scriptler güncellenmesine rağmen oyun için fps düşüşleri, crash verme veya oyundan atma, farma vurmama sorunu vb şeyler yaşandı. sadece lprbde değilknk allah için nerden biliyon bi açıklasana ya lütfen
doğrudurbirçok script platformu aynı sorunu yaşadı. scriptler güncellenmesine rağmen oyun için fps düşüşleri, crash verme veya oyundan atma, farma vurmama sorunu vb şeyler yaşandı. sadece lprbde değil
adam ya adam geldi geldiFioranın skill atmama sorunu çözüldü.
Dragon ve Baron Tracker sorunu çözüldü.
Bazı dalgalarda bazı minionlara vurmama sorunu benim test ettiğim sürece şuan olmadı ama siz gene test edip geri bildirin.
Akali ve Taliyah sorununu anlamadım öyle bir sorun olmaması lazım onu test edemedim.
Başka sorun bulursanız yazmayı unutmayın.
5-10 dakika sonra test ederseniz anca size gelmiş olur güncelleme.
Bazı dalgalarda minionlara vurmama sorunu arada devam ediyor. Dragon ve baron tracker test edemedim, şimdiki maçımda kalista ve lulu var karşımda ve gözükmüyorlar. Yani geldikleri vesaire çemberde bile gözükmüyor, oto salmıyor + doglamıyor. Ve target selector buga giriyor kimse gözükmüyor.Fioranın skill atmama sorunu çözüldü.
Dragon ve Baron Tracker sorunu çözüldü.
Bazı dalgalarda bazı minionlara vurmama sorunu benim test ettiğim sürece şuan olmadı ama siz gene test edip geri bildirin.
Akali ve Taliyah sorununu anlamadım öyle bir sorun olmaması lazım onu test edemedim.
Başka sorun bulursanız yazmayı unutmayın.
5-10 dakika sonra test ederseniz anca size gelmiş olur güncelleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?